Umaški resort ljetna je baza obitelji Šuput Tatarinov, gdje su se Maja i njezin suprug Nenad vratili nakon što su obišli neka druga mjesta na obali. Zelena trava, palma i bazen bili su idilična pozadina za nove fotografije na kojima je glavna zvijezda, naravno, podmladak obitelji Bloom Tatarinov.

Galerija

Na fotografijama koje je mama Maja Šuput objavila na Instagramu Bloom Tatarinov trčkara po travi i osvaja srca i simpatije svojom odjevnom kombinacijom. Maja je svog mališana odjenula u najslađi ljetni outfit, plavu košuljicu koju dječak nosi raskopčanu i podvinutih rukava, te kupaće hlačice svijetlo zelene boje ukrašene plavim morskim zvjezdicama.

Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 5 Foto: Instagram@majasuput

Za dodatnu zaštitu od sunca Bloom nosi i slamnati šeširić, a čini se da je u nekom trenutku uzeo i mamin šešir španjolskog brenda Gianin, pa je i s njime pozirao. Na nogicama je nosio bež sandalice i baš se dobro zabavio.

Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 1 Foto: Instagram@majasuput

Za obitelj Šuput Tatarinov ljetne radosti još uvijek traju, a koliko vole ljeto Maja je otkrila i u postu objavljenom uz fotografije svog sina:

Neuhvatljiv i neumoran, Bloom trči da mu ljeto ne pobjegne, napisala je pjevačica. Bloom je još jednom raspekmezio mnoge, pa su komentirali:

Neodoljiv... Uživajte, prebrzo odrastaju, nažalost.

Ti jedan slatki mali.

Neodoljiv je Blumić. Med.

Kakav ljepotan.

Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 2 Foto: Instagram@majasuput

Bloom Tatarinov: Palmica na glavi i ljetna košuljica za pravu dozu slatkoće koja nam treba

Bloom na bazenu: Nove fotografije zbog kojih su slatkiša prozvali malim šefom