Mama Maja Šuput sa svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu podijelila je novu dozu slatkoće svoga sinčića Blooma Tatarinova. Dječak s mamom i tatom uživa na ljetovanju, a Maja je s novim fotografijama otkrila i da je Bloom prepun energije, a jasno je od koga ju je naslijedio.

Galerija Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 6 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 2 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 7 +3 Stigla je nova doza slatkoće Blooma Tatarinova

Ogromnu energiju Maje Šuput nemoguće je ne primijetiti, naročito na njezinim energičnim nastupima koji se pamte. Unatoč tome što i sama puca od energije, energičnost njezina sina Blooma Tatarinova iznenađuje čak i Maju, pa je uz nove Bloomove fotografije objavljene na Instagramu napisala:

Ako postoji natjecanje u energiji, ja prijavljujem svoje dijete.

Mame muške djece odmah su izrazile da znaju kako je Maji, a neki su primijetili i veliku fizičku sličnost između mame i sina.

Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 5 Stigla je nova doza slatkoće Blooma Tatarinova (Foto: Instagram@majasuput)

Ajme, Majo, kao da tebe gledam dok se smiješ, napisala je jedna pratiteljica. Na fotografijama Bloom, kao i uvijek, osvaja slatkoćom, odjeven u bijelu košuljicu s motivom lišća plave boje, hlačice svijetle nijanse tirkizne boje brenda Burberry i smeđe natikačice. Na jednoj fotografiji Bloomova kosa svezana je u repić na vrhu glave, takozvanu palmicu. Mališan na fotografijama trči po travi, dok se u pozadini vidi bazen, i baš se dobro zabavlja.

Mali ima sve uvjete da u nekoj zemlji postane princ kojega će svi obožavati, poručila je Majina pratiteljica, a možemo zaključiti da je Bloom Tatarinov već sada pravi mali princ i pravi majstor u osvajanju srca i simpatija.

  Bloom na bazenu: Nove fotografije zbog kojih su slatkiša prozvali malim šefom Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput na bazenu Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput na bazenu +2 Bloom Tatarinov s mamom Majom Šuput - 2

Žive boje i uzorci: Ljetna kolekcija laganih komada u kojima ćemo zablistati u svakoj životnoj dobi C&A C&A C&A +33 C&A

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju