Bojana Gregorić Vejzović, poznata po izvrsnom osjećaju za stil, ponovno je pokazala kako jednostavnost i elegancija idu ruku pod ruku.

Galerija

U kombinaciji u kojoj je pozirala na fotografijama objavljenim na njezinom Instagram profilu Bojana je odabrala opuštene, ali sofisticirane odjevne komade koja odišu jesenskom toplinom.

Nježno smeđi kardigan s blještavom zlatnom zvijezdom na rukavu daje suptilan, ali primjetan element glamura, a uravnotežila ga je klasičnom bijelom majicom jednostavnog kroja.

Bojanine tamnoplave traperice šireg kroja savršeno pristaju uz opušteni gornji dio, dajući joj casual, ali profinjen izgled. Ono što nam se na trapericama posebno sviđa niz je od četiri gumba koji izgleda baš efektno i pokazuje da je dovoljan samo jedan malo drugačiji detalj da klasične traperice izgledaju nepogrešivo.

Zlatna ogrlica i crna torba s krem detaljima dovoljni su modni dodaci, a podižu cijelu kombinaciju na višu razinu.

Ova kombinacija idealna je za dnevne šetnje gradom ili opušteni poslovni sastanak, a Bojana Gregorić Vejzović ponovno nas podsjeća kako s nekoliko ključnih komada možemo postići savršenu harmoniju udobnosti i stila.

Bojana Gregorić Vejzović Foto: Instagram@bojana.g.v

Bojana Gregorić Vejzović: Opako dobre hlače kojima su najženstvenije štikle top par

Spektakularno izdanje na SFF-u: Savršenstvo, ime ti je Bojana Gregorić Vejzović