Nove kolekcije polako stižu, a mi nestrpljivo iščekujemo hit-komade koji će vladati ulicama ove jeseni. Koža, pletivo, životinjski uzorci, smeđe i bordo nijanse. Pripremite se za jesen u stilu!

Galerija

Ljeto nam polako klizi kroz prste i za sobom odnosi vesele i jarke boje. Jesen nas uvodi u neutralne tonove. I možemo reći da je upravo jesen najbolje vrijeme za veliko osvježenje garderobe. Treba popuniti police i ladice komadima u kojima će nam biti udobno, ugodno i toplo u najromantičnijem dobu godine.

Za godišnje doba koje donosi promjene i nove početke popularni švedski brend pripremio je ponešto za svakoga, za razne prigode i stilove. Nova H&M-ova kolekcija puna je bogatih tonova i intrigantnih detalja, koji vam u trenutku mogu pružiti sofisticiran i ženstven izgled, ali i urbani i casual look s kojim nećete ostati nezamijećeni.

Komadi od umjetne kože kao vječni i nepogrešiv klasik Foto: H&M/PR

Komadi od umjetne kože kao vječni i nepogrešiv klasik

Komadi od umjetne kože u crnoj boji uvijek su dobar izbor i trebali bi imati svoje mjesto u ormaru kao modni adut. Bilo da se radi o jakni, haljini, suknji do koljena. To su oni bezvremenski komadi, nepogrešivi klasici koji su atraktivan izbor u prijelaznim razdobljima i koji podjednako dobro podnose i ležerne i formalne kombinacije.

Crna suknja od umjetne kože, prošarana srebrnim detaljima i bijela predimenzionirana košulja pravi su modni zgoditak! Crno-bijele kombinacije uvijek izgledaju decentno, stylish i luksuzno. Jedan od onih lookova u kojima možete uživati iz dana u noć.

Ništa ne označava kraj ljeta kao bunda s leopard uzorkom Foto: H&M/PR

Ništa ne označava kraj ljeta kao bunda s leopard-uzorkom. Žao nam je što se pozdravljamo s ljetom, ali kad zamislimo ovaj zavodljivi komad na sebi, požurili bismo te niske temperature. Atraktivni životinjski uzorak bit će apsolutni hit u novoj sezoni. No čeka vas cijela serija odjeće popularnog printa – od kardigana preko košulja i hlača do modnih dodataka.

Ova H&M-ova kolekcija istovremeno je vrhunska i puna korisnih komada za suvremeni svakodnevni život, za sve ljubitelje eksperimentiranja, spajanja naizgled nespojivog i uživanja u modi. Stavlja se fokus na odjeću u kojoj se može uživati iz dana u noć. Svaki komad ujedinjuje niz različitih priča i inspiracija – vječni glamur i svestranost dizajna sredine prošlog stoljeća. Oslobodite mjesta za njih u svom ormaru, nećete požaliti!

Outfit u kojem se osjećamo kao milijun dolara! Foto: H&M/PR

Suknje, haljine, baloneri, kaputi, co-ord setovi

Pripremite ormar i za lepršave i elegantne haljine, svestrane balonere, dugačke kapute, co-ord setove koji se mogu nositi gotovo cijelu godinu. Isplati se imati set ili dva u garderobi, pogotovo za dane kada nemate vremena razmišljati o outfitu za određenu priliku. Iskombinirajte ga s dobrim modnim dodatkom i spremni ste za grad, večeru s društvom, poslovni sastanak. Nemojte zaboraviti ni pletivo – dobro će doći da vas ugrije u svježijim danima kada su potrebni dodatni slojevi.

Ulice će ove jeseni odisati odjevnim komadima u tonovima karamele, mahagonija i nijansama uvijek privlačne bordo. Uz vječne i nepogrešive klasike – crnu i bijelu. Kombinacija je bezbroj, za sve stilove i prigode. Jedino je pitanje koliko se želite igrati s modom. Naš je savjet – što više i što češće! Spojite nespojivo, pokažite svoj stil. Prošećite se u izvrsnim komadima po povoljnim cijenama.

Glamurozno, sofisticirano, urbano, stylish, chic, suvremeno Foto: H&M/PR

Uz H&M možemo pronaći outfit u kojem se osjećamo kao milijun dolara. Glamurozno, sofisticirano, urbano, stylish, chic, suvremeno. Zašto onda to i ne iskoristiti?


Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom H&M po najvišim profesionalnim standardima.