Borna Kotromanić podržala je kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske novinarke Aurore Weiss, koja radi i kao savjetnica u kabinetu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Aurora je svoju kandidaturu najavila na konferenciji za medije održanoj u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu.

Galerija

Auroru Weiss kao predsjedničku kandidatkinju podržala je i Borna Kotromanić, što je poduzetnica i pokazala dolaskom na konferenciju za medije.

Borna Kotromanić u balerinkama modne kuće Gucci - 7 Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Za to političko događanje Borna je odabrala modno izdanje u kombinaciji crne i sive boje te je nosila midi haljinu koja prati liniju tijela i sive je boje, osim na predjelu grudi koji je crne boje i čipkast. Haljina na tanke naramenice također ima visoki raspor koji kreaciju čini dodatno atraktivnom.

Borna Kotromanić u balerinkama modne kuće Gucci - 3 Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Pozornost je privukla i Bornina obuća, a nosi crne balerinke s potpisom talijanske modne kuće Gucci. Model naziva Deva je na špic te preko rista ima metalni lanac, a cipele su ukrašene i zlatnim metalnim detaljem u obliku konjskih žvala, prepoznatljivim simbolom te luksuzne modne kuće.

Balerinke modne kuće Gucci, model Deva Foto: www.fwrd.com

Balerinke Deva zanimljive su i zbog toga što se mogu nositi i sa spuštenom petom, pa izgledaju kao natikače zatvorenih prstiju. Borna Kotromanić stajling je upotpunila s nekoliko ogrlica, narukvicama i velikim statement prstenjem.

Borna Kotromanić u balerinkama modne kuće Gucci - 1 Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Borna Kotromanić poput vilenjakinje: Neobična haljinica i najdraže fijuuuu platforme

Borna Kotromanić: Elegantno izdanje začinjeno natikačama s potpeticom od 14,5 cm