Borna Kotromanić bila je gošća na eventu "Popodne skandinavskog dizajna" održanom u Triki u Zagrebu, na kojem se predstavljala skandinavska lifestyle filozofija koja promiče jednostavnost, funkcionalnost i snažnu povezanost s prirodom.

Galerija Borna Kotromanić na eventu Popodne skandinavskog dizajna u Triki - 2 Borna Kotromanić na eventu Popodne skandinavskog dizajna u Triki - 3 Borna Kotromanić na eventu Popodne skandinavskog dizajna u Triki - 1 +4 Borna Kotromanić nosi štikle od 14,5 cm s potpisom dizajnerice Amine Muaddi

Bila je to prilika za pokazati dnevnu eleganciju, a Borna Kotromanić napravila je lijepi odmak od ekstravagantnih modnih izdanja kakva često nosi te odabrala kombinaciju koja osvaja na prvi pogled.

Borna Kotromanić na eventu Popodne skandinavskog dizajna u Triki - 1 Borna Kotromanić nosi natikače s potpisom dizajnerice Amine Muaddi (Foto: John Pavlish)

Satensku košulju plave boje spojila je s elegantnim bijelim hlačama na crtu širih nogavica, koje je upotpunila tankim remenom. Stiglo je vrijeme ljetne obuće, a Borna je nosila natikače od traper materijala s potpisom jordansko-rumunjske modne dizajnerice Amine Muaddi.

Borna Kotromanić nosi štikle od 14,5 cm s potpisom dizajnerice Amine Muaddi Borna Kotromanić nosi štikle od 14,5 cm s potpisom dizajnerice Amine Muaddi (Foto: coveti.com)

Borna nosi model model Dalida u špricanoj plavoj boji, sa stožastom potpeticom od 14,5 centimetara i platformom visokom 5,5 centimetara. Zbog njihove visine svakako je riječ o štiklama koje mogu nositi samo žene posebno vješte u hodanju u visokim potpeticama.

Profinjeni stajling Borna Kotromanić finiširala je s torbom zmijskog uzorka smeđe boje, prepoznatljivim modelom talijanske modne kuće Bottega Veneta. Od nakita istaknuo se zanimljivi veliki prsten na lijevoj ruci, kao i jedan kraći te jedan duži lančić s privjeskom u obliku dugoljastog kamena.

Borna Kotromanić na eventu Popodne skandinavskog dizajna u Triki - 3 Borna Kotromanić u satenskoj košulji i elegantnim bijelim hlačama (Foto: John Pavlish)

Borna Kotromanić u bodiju stvorenom za Playboyeve zečice i posebnoj uskrsnoj "torbici" Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 1 Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 3 Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 4 +1 Borna Kotromanić u korzetiranom bodiju na reviji Roberta Severa - 2

Borna Kotromanić: Haljinu s prozirnim topom na ovakav način nose samo smjele dame Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 5 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 4 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 2 +9 Borna Kotromanić na reviji Ivice Skoke - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju