Brad Pitt slovi za jednog od najzgodnijih muškaraca današnjice, ali i svih vremena, toliko nam je zgodan da je njegovo ime već odavno postalo sinonim za savršenog muškarca. I u kakvom god izdanju da se pojavi, iznova potvrdi taj status.

Galerija

Veliku holivudsku filmsku zvijezdu idućeg ćemo ljeta gledati u ulozi bivšeg vozača formule u filmu F1, a posljednji outfit u kojem se prošetao ulicama Manhattana kao da je inspiriran upravo tom ulogom.

Naime, Brad Pitt nije promaknuo očima novinara koji su ga ulovili u šetnji s njegovom novom djevojkom Ines de Ramon, a za tu je priliku odjenuo bijelo od glave do pete.

Posebno su za oko zapele njegove vrećaste bijele hlače koje je nosio uz bijeli remen, a neodoljivo podsjećaju na dio uniforme upravo vozača Formule 1. Ležerno raskopčana bijela košulja i bijele tenisice zaokružile su zanimljivi outfit, a njegove plave oči kojima žene teško odolijevaju bile su skrivene iza sunčanih naočala.

Brad Pitt Foto: Profimedia

Njegova se partnerica uskladila s njim i također odjenula dominantno bijelu kombinaciju – prugasti bijelo-sivi komplet koji se sastojao od prsluka i udobnih hlača šireg kroja.

Tako frajerski i nonšalantno ovakav bijeli modni izbor može iznijeti jedino Brad Pitt, a da pritom sve oči budu uprte u njega jednako kao kada nosi savršeno skrojeno odijelo.

Brad Pitt s partnericom Ines de Ramon Foto: Profimedia

Nikad zgodniji Brad Pitt fenomenalno izgleda i u bež boji od glave do pete

Morate pogledati fotografije zbog kojih nakon finala Wimbledona svi govore o Bradu Pittu