Pojam ljepote mijenja se vremenom, ali neki muškarci iz svijeta zabavne industrije zauvijek će ostati poznati kao najzgodnije face svih vremena.

Galerija Brad Pitt Brad Pitt Brad Pitt u filmu Legenda o jeseni +3 Nemilosrdni gadovi, 2009.

Od Rudolpha Valentina i Marlona Branda koji više nisu s nama pa sve do Clinta Eastwooda koji je zakoračio u duboku starost, nekim se muškarcima divimo jer su konstruirali školu one stare muškosti. Među njima je i William Bradley "Brad" Pitt, koji 18. prosinca puni 60 godina.

Povodom njegova rođendana pripremili smo popis od šest filmskih situacija zbog kojih smo se zaljubili u Brada Pitta.

Legenda o Jeseni, 1994. 

Kultni film jedan je od onih koji bismo mogli pogledati bezbroj puta. Iako je ova epska drama prepuna kvalitetnih scena, Trisnatovo oplakivanje brata mnogi će istaknuti kao scenu u kojoj su se beskrajno zaljubili u Pitta.
 

Bilo jednom... u Hollywoodu, 2019.

Trenutak za pamćenje iz jednog od novijih Tarantinovih naslova jest onaj u kojemu Brad Pitt (Cliff Booth) završi na krovu kuće kako bi popravio antenu. Pojas s alatom, golišavi torzo i ruka koja prolazi kroz plavu kosu – jednostavno su scena koja mora privući pažnju suprotnog spola.

12 majmuna, 1996.

Prije nego što je Pitt zakoračio u uloga koja mu je gotovo donijela zlatni kipić, proveo je neko vrijeme u bolnici Temple - točnije na psihijatrijskom odjelu - komunicirajući i proučavajući pacijente i okolinu. Trenutak za pamćenje iz ovog filma jest se onaj kad se Brad publici prvi put predstavlja Jeffrey Goines, odnosno, kad prvi put obilazi mentalnu ustanovu. Uvertira je to u, po mnogima njegovu najbolju ulogu ikad - Tylera Durdena.

Klub boraca, 1999.

Teško je povjerovati da Tyler Durden nije stvarni lik. Njegova karizma, svježina i emocija izdvajaju ga kao jednog od najzapamćenijih fiktivnih muškaraca u modernom filmu, a radi se i o jednoj od najpoznatijih Bradovih uloga svih vremena. Jedna od scena u kojima smo još više zavoljeli Pitta jest ona u kojoj zahtijeva udarac.

Nemilosrdni gadovi, 2009.

Još jedno djelo u kojemu je Quentin Tarantino pokazao svoju veličinu, ali i Brad Pitt također. Kad poručnik Poručnik Aldo Raine održi govor, jednostavno svi ostanemo „paf“. Kritičari smatraju da je to jedan od najboljih uvoda u lik u svijetu filma, a duhovitost, ozbiljnost, brutalnost i južnjački naglasak – glavne su karakteristike ove scene.

Gospodin i gospođa Smith, 2005.

Ova akcijska poslastica također je jedan od najboljih filmova s Bradom u glavnoj ulozi, a scena koja će ostati upamćena je žestoka kućna svađa ovog osebujnog para. Tada smo vidjeli Brada u nešto drukčijem okruženju.
 
 

Koja je vama najbolja scena Brada Pitta iz navedenih filmova?

glasova:
 

U galeriji možete izabrati najzgodnijeg fiktivnog muškarca svih vremena, a u anketi nam recite koja je vaša omiljena scena sa Bradom Pittom u glavnoj ulozi. 

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju