Branka Krstulović nije propustila premijernu projekciju filma "Joker: Ludilo u dvoje" u Zagrebu, u kojem se oskarovac Joaquin Phoenix na velika platna vratio u ulozi Arthura Flecka, poznatijeg kao Jokera.

Galerija

U filmu "Joker: Ludilo u dvoje" Joaquinu Phoenixu pridružila se dobitnica Oscara Lady Gaga u ulozi Harley Quinn u glamuroznom ludilu nastavka kultnog psihološkog trilera iz 2019. godine. "Joker: Ludilo u dvoje" u napetoj i emotivnoj priči gledatelje ponovno vodi u mračne hodnike bolnice Arkham State, gdje se Arthur Fleck suočava s novim izazovima i ulogama.

Branka Krstulović na premijeri filma 'Joker: Ludilo u dvoje' - 1 Foto: Bojan Zibar

U tom nezaboravnom filmskom iskustvu uživala je i Branka Krstulović, koja je za izlazak u kino odabrala minimalističku modnu kombinaciju začinjenu torbom talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Uz crne hlače užih nogavica Branka je kombinirala kratku kožnatu jaknu dužine do iznad struka, dok je od obuće odabrala crne čizme s visokom potpeticom efektne pletene strukture.

Branka Krstulović nosi torbu modne kuće Bottega Veneta Foto: www.fashionphile.com

Na jednak način izrađena je i torba koju je nosila, model Jodie modne kuće Bottega Veneta, koji ima status modernog klasika. Model Jodie prepoznatljiv je po efektnom čvoru na ručki, a Brankina torbica osvaja i bojom, bogatom nijansom tamno zelene boje idealnom za sezonu jesen/zima.

Branka Krstulović na premijeri filma 'Joker: Ludilo u dvoje' - 3 Foto: Bojan Zibar

Šest boja uz koje će zelena najviše doći do izražaja

Branka Krstulović: Hlače koje i zbog kroja i zbog uzorka lako postaju glavni adut kombinacije

>