Poznate dame uvijek su pod povećalom javnosti, posebno kada je u pitanju njihov stilski izričaj. Njihove odjevne kombinacije često se nađu na meti kritika, a jedna od slavnih žena koja svojim odijevanjem posljednjih godina izaziva najviše podijeljenih reakcija definitivno je Brigitte Macron.

Galerija

Francuska prva dama za mnoge je utjelovljenje poslovne elegancije. Uvijek je primjereno odjevena u skladu s prigodom, nikad joj se nije omakla neka modna greška i zapravo uvijek izgleda besprijekorno.

To je stav modnih znalaca s kojima se komentatori na društvenim mrežama često ne slažu. Oni prvoj dami najviše zamjeraju odabir odjevnih komada koje smatraju neprimjerenim za ženu u njezinim godinama poput kožnatih hlača ili skinny traperica. Brigitte se time ne zamara i nastavlja nositi kombinacije po svom ukusu.

Brigitte i Emmanuel Macron Foto: Profimedia

Začuđujuće, nitko nije imao primjedbe na njezin odabir kupaćeg kostima. Kada su fotografije s prošlogodišnjeg ljetovanja bračnog para Macron obišle svijet, bilo je jasno da prva i po pitanju odjeće za kupanje preferira klasične modele.

Brigitte i Emmanuel uživali su u mjestu Bormes-les-Mimosas gdje se nalazi utvrda Bregancon koja je 1968. godine postala službena ljetna rezidencija francuskih predsjednika.

Brigitte Macron u klasičnom jednodijelnom kupaćem kostimu Foto: Profimedia

I dok je francuski predsjednik guštao u vožnji jet-skija, prva dama prepustila se kupanju i sunčanju. Za najležernije ljetne aktivnosti odabrala je klasičan jednodijelni kupaći kostim u crnoj boji.

Sharon Stone Foto: Profimedia

Baš kao i mala crna haljina, tako je i neutralan crni badić uvijek odličan odabir. Dobro pristaje ženama svih generacija i figura te će mnoge dame umjesto trendi šarenih modela ukrašenih raznim aplikacijama prije odabrati ovaj klasik.

Zavirite u galeriju i provjerite koje još slavne dame također vole nositi jednostavne crne badiće.

Cyndi Lauper Foto: Profimedia