Poznate dame uvijek su pod povećalom javnosti, posebno kada je u pitanju njihov stilski izričaj. Njihove odjevne kombinacije često se nađu na meti kritika, a jedna od slavnih žena koja svojim odijevanjem posljednjih godina izaziva najviše podijeljenih reakcija definitivno je Brigitte Macron.

Galerija Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron u klasičnom jednodijelnom kupaćem kostimu Brigitte Macron +8 Sharon Stone

Francuska prva dama za mnoge je utjelovljenje poslovne elegancije. Uvijek je primjereno odjevena u skladu s prigodom, nikad joj se nije omakla neka modna greška i zapravo uvijek izgleda besprijekorno.

To je stav modnih znalaca s kojima se komentatori na društvenim mrežama često ne slažu. Oni prvoj dami najviše zamjeraju odabir odjevnih komada koje smatraju neprimjerenim za ženu u njezinim godinama poput kožnatih hlača ili skinny traperica. Brigitte se time ne zamara i nastavlja nositi kombinacije po svom ukusu.

Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: Profimedia)

Začuđujuće, nitko nije imao primjedbe na njezin odabir kupaćeg kostima. Kada su fotografije s prošlogodišnjeg ljetovanja bračnog para Macron obišle svijet, bilo je jasno da prva i po pitanju odjeće za kupanje preferira klasične modele.

Brigitte i Emmanuel uživali su u mjestu Bormes-les-Mimosas gdje se nalazi utvrda Bregancon koja je 1968. godine postala službena ljetna rezidencija francuskih predsjednika.

Brigitte Macron u klasičnom jednodijelnom kupaćem kostimu Brigitte Macron u klasičnom jednodijelnom kupaćem kostimu (Foto: Profimedia)

I dok je francuski predsjednik guštao u vožnji jet-skija, prva dama prepustila se kupanju i sunčanju. Za najležernije ljetne aktivnosti odabrala je klasičan jednodijelni kupaći kostim u crnoj boji.

Sharon Stone Sharon Stone (Foto: Profimedia)

Baš kao i mala crna haljina, tako je i neutralan crni badić uvijek odličan odabir. Dobro pristaje ženama svih generacija i figura te će mnoge dame umjesto trendi šarenih modela ukrašenih raznim aplikacijama prije odabrati ovaj klasik.

Draži su mi...

glasova:

Zavirite u galeriju i provjerite koje još slavne dame također vole nositi jednostavne crne badiće.

Cyndi Lauper Cyndi Lauper (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju