Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor tradicionalno provode u Francuskoj. Glavna destinacija bračnog para i ove godine je Bormes-les-Mimosas. U ovom pitoresknom mjestu nalazi se i utvrda Bregancon. Upravo je ona 1968. godine, za vrijeme Charlesa de Gaullea, postala službena ljetna rezidencija francuskih predsjednika.

Galerija

Tu funkciju zadržala je do 2013. godine kada je proglašena nacionalnim spomenikom i djelomično je otvorena za javnost.

U tom trenutku La Lanterne u Versaillesu postaje nova službena ljetna rezidencija, ali bračnom paru Macron toliko se sviđa Bregancon da svoje ljetne godišnje odmore ipak i dalje provode tamo. Povremeno se upute i na izlet pa su tako ovaj put brodicom otplovili do Porquerollesa, najvećeg otoka u otočju Îles d'Hyères.

Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj Foto: Profimedia

Tamo je Emmanuel uživao u svojoj omiljenoj ljetnoj aktivnosti - vožnji jet skija. Prva dama preferira manje uzbudljive aktivnost i opuštala se uz plivanje. Pritom je umjesto tipičnog kupaćeg kostima nosila odijelo za plivanje s kratkim rukavima i nogavicama.

Brigitte Macron na ljetovanju Foto: Profimedia

Nakon plivanja prevukla se u jednu klasičnu ljetnu kombinaciju kao stvorenu za uživanje uz more. Kratke bijele lanene hlačice spojila je s plavim topom i dugačkom pamučnom košuljom u plavoj boji.

Ljetno razdoblje rezervirano je za odjevne komade napravljene od laganih i prozračnih komada koji našem tijelu dozvoljavaju da diše. Najugodniji materijali definitivno su oni od čistog lana i pamuka ili pak njihova mješavina.

Emmanuel i Brigitte Macron ljetni godišnji odmor provode u Francuskoj Foto: Profimedia

Brigitte Macron: Kupaći kostim koji pristaje svakoj ženi bez obzira na godine i figuru

Tako se to radi! Macron romantičnom gestom pokazao koliko poštuje suprugu Brigitte