Ljeto je vrijeme kada isprobavamo nove frizure i razne trendove jer smo puno slobodniji i opušteniji pa nam eksperimenti nisu strani.

Lijepi valovi u kosi ljetna su frizura koja nikada neće izaći iz mode i uvijek će biti jedna od popularnijih i rado viđenih jer nema ništa ljepše od zdrave duge kose oblikovane u opuštene valove.

Ako ste na moru i želite što manje opterećivati kosu dodatnim proizvodima, jedan trik za prirodno i učinkovito stiliziranje mogao bi biti pun pogodak.

Ovaj zanimljiv trik prvu je popularnost stekao za vrijeme pandemije kada smo tražili nove načine za uljepšavanje i zabavne i zanimljive tretmane kod kuće, a ovog je ljeta ponovno veliki hit na TikToku i čini se da ga stvarno vrijedi probati.

Riječ je o uvijanju kose čarapama, a koju god metodu odabrali, rezultati će biti baš dobri.

Čarape se mogu ponašati kao vikleri pa kosu namatate na njih dok ne namotate sve. Najbolje je ovu frizuru raditi navečer jer će nakon cijele noći rezultati biti najbolji. Kosu, dakako, dobro raščešljajte prije uvijanja, a poželjno je i hidratizirati ju.

 

 

Nešto drugačiju metodu pokazala je korisnica Sophie Barkley. Ona kosu podijeli u samo dva dijela pa svaki namota oko čarape i provuče čarapu preko kose. I nakon takvog uvijanja dobiju se ležerni i baš lijepi valovi.

 

 

Naša tiktokerica Elia, nadimka TikTalkerica, umjesto čarapa koristi tajice, a u videu je demonstrirala predivan rezultat za koji gotovo da je teško povjerovati da je nastao pomoću tako jednostavnog i svakodnevnog odjevnog predmeta.

 

  Kratka, poluduga i duga: Tri frizure za ljeto s kojima ćete uvijek izgledati sjajno