Svaki tjedan pristižu nove fotografije sa seta serije "I tek tako". U tijeku je snimanje treće sezone koja će se prikazivati 2025. godine, ali točan datum premijere još nije poznat.

Galerija

U međuvremenu se obožavatelji bave analiziranjem fotografija Sare Jessice Parker i ostatka ekipe na setu, a posljednje scene koje su snimali malo su ih zabrinule.

John Corbett i Sarah Jessica Parker na setu Foto: Profimedia

Naime, pojavile su se glasine da su u pitanju scene sprovoda ili komemoracije. S obzirom na to da su na setu viđeni svi likovi osim Stevea, neki su pomislili kako su scenaristi možda otpisali njegov lik.

Kristin Davis i Evan Handler na setu Foto: Profimedia

Ima i onih koji su pomislili kako je možda u pitanju komemoracija za Samanthu, ali većina vjeruje da producenti ipak žele zadržati mogućnost da se Kim Cattrall jednom vrati popularnoj franšizi i nikad ne bi na takav način maknuli zauvijek maknuli njezin lik iz serije.

Sarah Jessica Parker i Kristin Davis dolaze na set Foto: Profimedia

Interes je izazvala i nova kombinacija Carrie Bradshaw. Tko nosi tajice na sprovod, upitala se jedna komentatorica na Instagramu, uočivši da Sarah Jessica Parker ispod crne tunike otvorenih ramena ima i crne tajice.

Sarah Jessica Parker u tajicama na setu serije Foto: Profimedia

To je potaknulo staru raspravu o tome za koje su prigode tajice zapravo primjerene, a zaključak većine je da im nije mjesto na ozbiljnim događanjima poput sprovoda.

Cynthia Nixon na setu Foto: Profimedia

Aidan ispada iz igre? Seriji "I tek tako" pridružila se dva nova (jako zgodna) lika

Ovo samo Carrie može! Nova kombinacija oduševila fanove originalnog "Seksa i grada"

"Seks i grad" usred Zagreba: Elegantna ljepotica u jednostavno savršenoj haljini

26 godina od premijere "Seksa i grada" prisjećamo se 26 nezaboravnih izdanja Carrie Bradshaw