U tijeku je snimanje 3. sezone serije "I tek tako", nastavka kultnog "Seksa i grada". U novim epizodama očekuje nas rasplet sad već poprilično komplicirane ljubavne priče između Carrie i Aidana.

Galerija Logan Marshall Green i Sarah Jessica Parker na setu Logan Marshall Green i Sarah Jessica Parker na setu Logan Marshall Green +6 Jonathan Cake na setu serije

Činilo se kao da im se sprema sretan završetak, ali u finalu 2. sezone Aidan objašnjava Carrie da se mora preseliti u Virginiju kako bi se u potpunosti posvetio odgoju svojih sinova. Odbija njezinu ponudu da ga tamo posjećuje jer bi mu to bilo previše teško.

"Jedina stvar koju volim više od tebe su moji dečki. Obećao sam da te neću opet izgubiti i održat ću to obećanje. Samo mi daj malo vremena", rekao je Aidan.

John Corbett John Corbett i Sarah Jessica Parker na setu (Foto: Profimedia)

U ovom slučaju malo vremena je – pet godina. Većina obožavatelja serije s negodovanjem je prihvatila ovaj ultimatum na koji Carrie ipak pristaje. Međutim, hoće li ga stvarno toliko čekati?

Sudeći prema novim fotografijama sa seta, možda će ipak ljubavnu sreću potražiti negdje drugdje. John Corbett viđen je na snimanju krajem svibnja, ali u 3. sezoni seriji se pridružuju dva nova glumca, Logan Marshall-Green i Jonathan Cake.

Logan Marshall Green i Sarah Jessica Parker na setu Logan Marshall Green i Sarah Jessica Parker na setu (Foto: Profimedia)

Još uvijek se ništa ne zna o njihovim likovima, ali znamo da je Sarah Jessica Parker već snimala scene s oba glumca. Loganov lik očito je velik ljubitelj mačaka, a s Jonathanovim likom Carrie je bila i na večeri.

Jonathan Cake i Sarah Jessica Parker na setu serije Jonathan Cake i Sarah Jessica Parker na setu serije (Foto: Profimedia)

Cakea se obožavateljice serije "Kućanice" vjerojatno sjećaju po ulozi detektiva Chucka Vancea, dečka Bree Hodge koji provodi istragu o nestanku Alejandra Pereza. Danas glumac izgleda znatno markantnije zahvaljujući bradi i sjedinama.

Jonathan Cake u seriji Očajne kućanice Jonathan Cake u seriji Očajne kućanice (Foto: Profimedia)

Mislite li da Carrie treba čekati Aidana?

glasova:

Je li on uistinu nova ljubav Carrie Bradshaw saznat ćemo tek 2025. godine. Naime, nova sezona neće se prikazivati ove godine, a točan datum premijere još uvijek nije poznat.

Jonathan Cake na setu serije Jonathan Cake na setu serije (Foto: Profimedia)

Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 2 Ovo samo Carrie može! Nova kombinacija oduševila fanove originalnog "Seksa i grada"

I tek tako Druga sezona "I tek tako..." znatno je bolja od prve, ali neke scenarističke odluke baš frustriraju

Ljepotica sa Zagrebačke špice u kombinaciji koja asocira na kultno izdanje Carrie Bradshaw "Seks i grad" usred Zagreba: Elegantna ljepotica u jednostavno savršenoj haljini

Carrie Bradshaw je najpoznatija fiktivna modna ikona 26 godina od premijere "Seksa i grada" prisjećamo se 26 nezaboravnih izdanja Carrie Bradshaw

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju