U tijeku je snimanje treće sezone serije "I tek tako…". Prve dvije sezone serije naišle su na brojne kritike po pitanju radnje, ali i odjevne kombinacije glavnih junakinja također su bile predmet rasprava.

Galerija Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 1 Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 3 Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 4 +2 Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 5

Legendarna Patricia Field prepustila je ulogu glavne stilistice Molly Rogers koja je bila njezina asistentica tijekom snimanja "Seksa i grada". Kada su producenti nazvali Patriciju i ponudili joj posao na seriji "I tek tako…", ona je već imala dogovoren angažman na seriji "Emily u Parizu". Odmah im je preporučila Molly.

"Bilo je vrijeme da ona zablista. Drago mi je zbog toga jer je to njezina prilika da proslavi svoje ime. Moje ime ponekad našteti drugima, nenamjerno", rekla je Field u razgovoru za People.

Street style kombinacija Žena koja je odijevala Carrie: Šest zlatnih savjeta Patricije Field za dobar stil

Uistinu, njezina modna ostavština toliko je jaka da se svaka kombinacija iz nastavka kultnog "Seksa i grada" uspoređuje s viđenima u šest sezona originalne serije. Mnogi nisu bili zadovoljni stajlinzima koje je Rogers osmislila za Carrie, Charlotte i Mirandu, ali možda nova sezona donese promjene u njihovom stilu.

Carrie Bradshaw je najpoznatija fiktivna modna ikona 26 godina od premijere "Seksa i grada" prisjećamo se 26 nezaboravnih izdanja Carrie Bradshaw

Primjerice, najnovija kombinacija u kojoj je Sarah Jessica Parker snimljena na setu izazvala je oduševljenje. "Carrie se napokon vratila i ne nosi odjeću za bakice", napisala je jedna komentatorica na Instagramu.

Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 3 Dvije haljine u jednoj kombinaciji - to samo Carrie može isfurati (Foto: Profimedia)

Što napraviti kada ne možeš odlučiti koju haljinu odjenuti? Nabaci obje na sebe. Možda se tom logikom vodila Molly Rogers kada je odjenula Carrie u dvije haljine. To se naposljetku pokazalo kao dobra odluka jer kombinacija crne uske minihaljine s kontrastnim rubom i bijele košulje-haljine dugih rukava izgleda fantastično.

Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 4 Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 4 (Foto: Profimedia)

Salonke s točkastim uzorkom i torba brenda Pierre Cardin zaokružile su izdanje koje je razoružalo čak i najveće modne kritičare serije "I tek tako…".

"Ovo je dosad jedina kombinacija koja mi se sviđa i koju bih nosila", zaključila je stroga komentatorica.

Fantastična kombinacija Carrie Bradshaw sa seta serije - 6 Sarah Jessica Parker i Kristin Davis na snimanju 3. sezone serije "I tek tako..." (Foto: Profimedia)

Carrie Bradshaw je najpoznatija fiktivna modna ikona 26 godina od premijere "Seksa i grada" prisjećamo se 26 nezaboravnih izdanja Carrie Bradshaw

Patricia Field Stilistica "Seksa i grada": "To je tako depresivan trend, vratite nam francuski šik"

Emily Cooper vs. Carrie Bradsahw Emily protiv Carrie: Koja fiktivna trendseterica ima bolji stil?

Carrie Bradshaw u Parizu Carrie u Parizu: Je li "Seks i grad" bolje utjelovio francuski šik?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju