Princeza Charlotte i njezin brat, princ George, došli su na posljednji ispraćaj svoje prabake, kraljice Elizabete II., od koje se danas oprašta cijeli svijet.

Galerija

Na svečani pogreb u Westminsterskoj opatiji u Londonu, došli su sa svojom majkom Catherine i Camillom, kraljicom suprugom. Djeca Catherine Middleton i princa Williama, pokazali su poštovanje i ozbiljnost, obučeni u crninu, kako i priliči ovakvoj situaciji.

Catherine Middleton, odala je počast kraljici Elizabeti noseći posebno odabranu odjeću. Princeza od Walesa, na pogreb je stigla u crnom strukiranom kaputu nalik haljini te crnom šeširu s mrežastim dodatkom.

Princ George i princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. Foto: Profimedia

Nosila je i ogrlicu s japanskim biserima koju joj je jednom prilikom poklonila pokojna kraljica, a stavila je i biserne naušnice, koje su tradicionalni nakit za vrijeme žalovanja u kraljevskoj obitelji.

Princeza Charlotte, čvrsto je držala majku za ruku, noseći crni, strukirani kaput s faldama, crni šešir s mašnom, te crne balerinke. Kombinacija koju su odabrali za malenu princezu, bila je gotovo ista kao kombinacija njezine majke.

Princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. Foto: Profimedia

Iako javnost često ističe kako Catherine i njezina kći Charlotte, nemaju gotovo nikakvih sličnosti, za ovu su svečanu priliku ipak odlučile iskombinirati iste outfite.

Jednaki kroj kaputa, crne najlonke, crni šeširi i detalji kojima su odale počast kraljici Elizabeti II, te elegantno držanje, pokazali su nam da princeze majka i kći imaju puno više sličnosti, nego što smo mislili.

Podijeljena mišljenja: Je li odluka da George i Charlotte dođu na sprovod kraljice ispravna?

Po dolasku u opatiju, princeza Charlotte i njezin brat George, primili su sućut od ožalošćenih, a njihovi roditelji su napomenuli kako su djeca svjesna da prabake više nema i kako će im nedostajati.

Princeza Charlotte i Catherine Foto: Profimedia