Princeza Charlotte i njezin brat, princ George, došli su na posljednji ispraćaj svoje prabake, kraljice Elizabete II., od koje se danas oprašta cijeli svijet.

Galerija Princeza Catherine, princeza Charlotte i princ George na sprovodu kraljice Elizabete II. Princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. Princ George i princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. +1 Princeza Charlotte u istoj kombinaciji kao njezina majka Catherine

Na svečani pogreb u Westminsterskoj opatiji u Londonu, došli su sa svojom majkom Catherine i Camillom, kraljicom suprugom. Djeca Catherine Middleton i princa Williama, pokazali su poštovanje i ozbiljnost, obučeni u crninu, kako i priliči ovakvoj situaciji.

Catherine Middleton, odala je počast kraljici Elizabeti noseći posebno odabranu odjeću. Princeza od Walesa, na pogreb je stigla u crnom strukiranom kaputu nalik haljini te crnom šeširu s mrežastim dodatkom.

Princ George i princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. Princ George i princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II (Foto: Profimedia)

Nosila je i ogrlicu s japanskim biserima koju joj je jednom prilikom poklonila pokojna kraljica, a stavila je i biserne naušnice, koje su tradicionalni nakit za vrijeme žalovanja u kraljevskoj obitelji.

Princeza Charlotte, čvrsto je držala majku za ruku, noseći crni, strukirani kaput s faldama, crni šešir s mašnom, te crne balerinke. Kombinacija koju su odabrali za malenu princezu, bila je gotovo ista kao kombinacija njezine majke.

Princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. Princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. (Foto: Profimedia)

Iako javnost često ističe kako Catherine i njezina kći Charlotte, nemaju gotovo nikakvih sličnosti, za ovu su svečanu priliku ipak odlučile iskombinirati iste outfite.

Jednaki kroj kaputa, crne najlonke, crni šeširi i detalji kojima su odale počast kraljici Elizabeti II, te elegantno držanje, pokazali su nam da princeze majka i kći imaju puno više sličnosti, nego što smo mislili.

Podijeljena mišljenja: Je li odluka da George i Charlotte dođu na sprovod kraljice ispravna? Princeza Charlotte na pogrebu kraljice Elizabete II. Princeza Charlotte na pogrebu kraljice Elizabete II. Princeza Charlotte na sprovodu kraljice Elizabete II. +5 Princ George na sprovodu kraljice Elizabete II.

Po dolasku u opatiju, princeza Charlotte i njezin brat George, primili su sućut od ožalošćenih, a njihovi roditelji su napomenuli kako su djeca svjesna da prabake više nema i kako će im nedostajati.

Princeza Charlotte i Catherine Princeza Charlotte u istoj kombinaciji kao njezina majka Catherine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju