Povodom obilježavanja tjedna mentalnog zdravlja djece, Catherine Middleton posjetila je osnovnu školu Lavender u Londonu. Za druženje s učenicima, učiteljima i roditeljima vojvotkinje je izabrala svjetlozelenu haljinu i gležnjače na visoku petu.

Galerija



Haljinu brenda Eponine koja seže do iznad koljena Catherine Middleton kombinirala je uz guste crne najlonke i crne gležnjače od brušene kože s potpeticom od devet centimetara. Model gležnjača zvan Marissa brenda LK Bennett koje se s prednje strane vežu, a s unutrašnje strane imaju patentni zatvarač prilično je neočekivan izbor za vojvotkinju od Cambridgea, koja je "proslavila" štikle u boji kože te vrlo često nosi salonke.

Mini haljinu Catherine Middleton odjenula je uz crne gležnjače s potpeticom od devet cm



Ipak, pripadnice kraljevskih obitelji obično biraju cipele u klasičnim bojama poput crvene, plave i crne, a toj klasici vratila se i Catherine. Svakako je riječ o modelu gležnjača kakvom se žene uvijek rado vraćaju jer brušena koža i crna uvijek će biti u modi.

Jednostavnu, a opet upečatljivu kombinaciju Catherine Middleton upotpunila je sitnim naušnicama Kiki McDonough i clutch torbicom Mulberry.

Catherine Middleton u gležnjačama kakvima se žene uvijek vraćaju - 5 Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images