Catherine Middleton posjetila je udrugu Rugby Portobello, a u sklopu posjeta sudjelovat će i na zabavi pod nazivom "Magic mums" (magične mame)

Galerija

Vojvotkinja od Cambridgea stigla je u tradicionalni posjet udruzi Rugby Portobello koja pomaže majkama u odgoju djece.

U sklopu posjeta odradit će brojne aktivnosti te će sudjelovati na blagdanskoj zabavi pod nazivom "Magic mums" (u doslovnom prijevodu magične mame) i družiti se sa štićenicama udruge.

Za ovu prigodu Catherine Middleton opet je posegnula za jednostavnom i ziheraškom kombinacijom sastavljenom od crne haljine i salonki u istoj boji koje je nadopunila trudničkim kaputom londonskog brenda Seraphine.

Catherine Middleton u kaputu brenda Seraphine Foto: Guliver/CoverImages

Kako piše na stranici brenda, ovaj trudnički kaput takozvanog carskog kroja dizajniran je za nošenje tijekom, ali i nakon trudnoće. Napravljen je od vune, ukrašen detaljima od crnog baršuna i iznimno je udoban za nošenje bez obzira na to jeste li u blaženom stanju ili niste.

Ovaj kaput Catherine je prvi put nosila 2014. godine tijekom službene turneje po SAD-u kada je bila trudna s princezom Charlotte.

Vojvotkinja često nosi kapute koji "glume" haljinu u službenim prigodama te ih ni ne skida sa sebe u tim situacijama. Mudar je to potez buduće kraljice koja uvijek mora biti decentna i elegantna, pa ovim malim trikom vješto prikriva eventualne prekratke haljine koje ni ne smije odjenuti bez vanjskog komada prikladne dužine.

Trudnički kaput Seraphine 349 eura (2630 kn) Foto: Seraphine