Catherine Middleton posjetila je udrugu Rugby Portobello, a u sklopu posjeta sudjelovat će i na zabavi pod nazivom "Magic mums" (magične mame)

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton posjetila je udrugu Rugby Portobello Catherine Middleton u kaputu brenda Seraphine +1 Trudnički kaput Seraphine 349 eura (2630 kn) Vojvotkinja od Cambridgea stigla je u tradicionalni posjet udruzi Rugby Portobello koja pomaže majkama u odgoju djece.

U sklopu posjeta odradit će brojne aktivnosti te će sudjelovati na blagdanskoj zabavi pod nazivom "Magic mums" (u doslovnom prijevodu magične mame) i družiti se sa štićenicama udruge.

Za ovu prigodu Catherine Middleton opet je posegnula za jednostavnom i ziheraškom kombinacijom sastavljenom od crne haljine i salonki u istoj boji koje je nadopunila trudničkim kaputom londonskog brenda Seraphine.
Catherine Middleton u kaputu brenda Seraphine Catherine Middleton u kaputu brenda Seraphine (Foto: Guliver/CoverImages)
Kako piše na stranici brenda, ovaj trudnički kaput takozvanog carskog kroja dizajniran je za nošenje tijekom, ali i nakon trudnoće. Napravljen je od vune, ukrašen detaljima od crnog baršuna i iznimno je udoban za nošenje bez obzira na to jeste li u blaženom stanju ili niste.

Ovaj kaput Catherine je prvi put nosila 2014. godine tijekom službene turneje po SAD-u kada je bila trudna s princezom Charlotte.

Vojvotkinja često nosi kapute koji "glume" haljinu u službenim prigodama te ih ni ne skida sa sebe u tim situacijama. Mudar je to potez buduće kraljice koja uvijek mora biti decentna i elegantna, pa ovim malim trikom vješto prikriva eventualne prekratke haljine koje ni ne smije odjenuti bez vanjskog komada prikladne dužine.
Trudnički kaput Seraphine 349 eura (2630 kn) Trudnički kaput Seraphine 349 eura (2630 kn) Foto: Seraphine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju