Catherine Middleton ugodno je iznenadila javnim pojavljivanjem sa suprugom Williamom u Southportu, a osim besprijekornim jesenskim izdanjem, oduševila je i plemenitim povodom posjeta.

Galerija

Nakon kemoterapije s kojom je uspješno završila prošlog mjeseca Catherine Middleton nastavlja sa svojim dužnostima, a prigode u kojima će se pojaviti pomno bira.

Tako je s princem Williamom posjetila Southport i susrela se sa obiteljima triju djevojčica koje su preminule tijekom napada nožem za vrijeme plesnog treninga posvećenog pjesmama Taylor Swift. Otad su prošla tri mjeseca, a suosjećanje s roditeljima žrtava Catherine je željela iskazati osobno.

Catherine i William proveli su pola sata u razgovoru s obiteljima djevojčica, a same detalje susreta nisu željeli javno dijeliti.

Na pitanje kako se roditelji nose sa situacijom, Catherine je odgovorila da je svaka obitelj različita i da se s tragedijom svatko nosi drukčije, ali da dobivaju podršku sa svih strana i to je najbitnije.

Catherine Middleton i princ William u posjetu Southportu Foto: Profimedia

Za taj emotivni susret princeza od Walesa odjenula je besprijekornu jesensku kombinaciju boja, komada i uzoraka. Čokoladno smeđi kaput dvostrukog kopčanja savršeno joj je pristajao, a tračak boje dodala je haljina u najtraženijoj i najzahvalnijoj boji sezone – bordo. Lijepa haljina dopire do polovice listova, a osim jesenskom hit-bojom, ističe se i uzorkom bijelih točkica te mašnom na kragni.

Catherine Middleton Foto: Profimedia

Što se tiče cipela, obula je svoje omiljene cipele od brušene kože, ovaj put u tamnosmeđoj boji koja je pristajala uz njezin kaput. Od nakita je odabrala par elegantnih visećih zlatnih naušnica u obliku listića.

Catherine Middleton tako je dokazala da su komadi u bordo boji doista trend u koji se isplati uložiti, a u njezin besprijekorni stil savršeno se uklopila.

Catherine Middleton u savršenoj jesenskoj kombinaciji boja Foto: Profimedia

Princeza od Walesa zablistala na Wimbledonu u društvu kćerkice Charlotte

Catherine Middleton u ovom izdanju mnoge podsjetila na Audrey Hepburn