Catherine Middleton posjetila je sveučilište Nottingham Trent kako bi s početkom nove akademske godine razgovarala o važnosti brige o mentalnom zdravlju mladih. Princezu od Walesa u East Midlandsu dočekalo je mnoštvo ljudi koji su je htjeli pozdraviti i fotografirati se s njom.

Galerija

Za posjet sveučilištu Nottingham Trent Catherine Middleton odabrala je besprijekornu modnu kombinaciju u neutralnim bež i tonovima bijele kave. Nosila je bež komplet od pletiva sitne rebraste strukture francuskog brenda Sezane, sačinjen od finog pulovera i suknje midi dužine.

Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 4 Foto: Profimedia

Rukavi pulovera ukrašeni su velikim smeđim gumbima, a komplet je izrađen od merino vune i organskog pamuka, što pruža iznimnu udobnost nošenja i ugodan osjećaj na koži. Outfit koji odiše svježinom i elegancijom koja se ne odriče udobnosti princeza od Walesa upotpunila je štiklama britanskog brenda Russell and Bromley.

Catherine Middleton nosi kožnatu torbicu britanskog brenda Tusting Foto: www.tusting.co.uk

Catherine nosi klasičan model salonki s visokom tankom potpeticom izrađen od brušene kože u tamnijoj nijansi bež boje. Stajling je zaokružila kožnatom torbicom britanskog brenda Tusting, modelom Mni Holly čiji je vintage dizajn inspiriran torbama kakve su se nosile 1950-ih godina.

Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 3 Foto: Profimedia

Catherine Middleton: Najženstvenije cipele koje pobjeđuju sve trendovske modele

Poseban detalj s kojim je princeza od Walesa odala počast pokojnoj kraljici Elizabeti II