Catherine Middleton posjetila je organizaciju Dame Kelly Holmes Trust u engleskom gradu Bathu koja pomaže mladima. Za tu službenu dužnost princeza od Walesa odabrala je outift u kombinaciji bijele i žute boje koja je pravo osvježenje za ove vremenske prilike i tmurne, sive dane.

Galerija

Dame Kelly Holmes Trust britanska je dobrotvorna organizacija koju je 2008. godine osnovala dvostruka olimpijska prvakinja Dame Kelly Holmes. Organizacija podržava umirovljene sportaše te koristi njihove vještine i iskustvo kako bi promijenili živote mladih ljudi u nepovoljnom položaju kroz programe mentorstva.

Catherine Middleton u Dame Kelly Holmes Trust u gradu Bathu stigla je u ležernoj, ali i dalje elegantnoj odjevnoj kombinaciji složenoj od bijelih hlača na crtu cigareta-kroja i dužine do iznad gležnja koje je upotpunila bijelim kožnatim remenom. Gore je nosila bijelu majicu sitne rebraste strukture, a preko nje sako vedre žute boje.

Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 4 Foto: Profimedia

To je novi modni komad u garderobi princeze od Walesa, s potpisom britanskog brenda LK Bennett, čiju odjeću Catherine često nosi. Brend koji nudi odjeću pristupačnog luksuza, kako se sam opisuje, u ponudi ima i ovaj besprijekorno krojeni blejzer na jedan gumb čistih linija. Princeza nosi model Mya iz aktualne proljetne kolekcije čija je cijena 540 eura, a postoji i karirana varijanta sakoa koja je trenutačno snižena na 299 eura.

Ipak, glavna zvijezda Catherinina outfita bijele su tenisice brenda Veja koje je nosila i prije dvije godine. U svojoj garderobi ima model Esplar ukrašen slovom V i detaljem na peti zlaćane nijanse decentnog metalik sjaja, dok je njezina šogorica Meghan Markle tijekom kraljevske turneje u Australiji 2018. godine nosila bijeli model V-10 s crnim logom.

Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari

Tenisice francuskog brenda Veja, prvog u potpunosti održivog brenda tenisica, nosi i bivša hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić, a često ih vidimo i u street style kombinacijama na hrvatskim ulicama.

Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 1 Foto: Josip Moler/Cropix