Catherine Middleton posjetila je organizaciju Dame Kelly Holmes Trust u engleskom gradu Bathu koja pomaže mladima. Za tu službenu dužnost princeza od Walesa odabrala je outift u kombinaciji bijele i žute boje koja je pravo osvježenje za ove vremenske prilike i tmurne, sive dane.

Galerija Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 6 Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 3 Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 5 +4 Catherine Middleton nosi tenisice brenda Veja, model Esplar (130 eura)

Dame Kelly Holmes Trust britanska je dobrotvorna organizacija koju je 2008. godine osnovala dvostruka olimpijska prvakinja Dame Kelly Holmes. Organizacija podržava umirovljene sportaše te koristi njihove vještine i iskustvo kako bi promijenili živote mladih ljudi u nepovoljnom položaju kroz programe mentorstva.

Catherine Middleton u Dame Kelly Holmes Trust u gradu Bathu stigla je u ležernoj, ali i dalje elegantnoj odjevnoj kombinaciji složenoj od bijelih hlača na crtu cigareta-kroja i dužine do iznad gležnja koje je upotpunila bijelim kožnatim remenom. Gore je nosila bijelu majicu sitne rebraste strukture, a preko nje sako vedre žute boje.

Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 4 Catherine Middleton u sakou brenda LK Bennett i tenisicama Veja (Foto: Profimedia)

To je novi modni komad u garderobi princeze od Walesa, s potpisom britanskog brenda LK Bennett, čiju odjeću Catherine često nosi. Brend koji nudi odjeću pristupačnog luksuza, kako se sam opisuje, u ponudi ima i ovaj besprijekorno krojeni blejzer na jedan gumb čistih linija. Princeza nosi model Mya iz aktualne proljetne kolekcije čija je cijena 540 eura, a postoji i karirana varijanta sakoa koja je trenutačno snižena na 299 eura.

Ipak, glavna zvijezda Catherinina outfita bijele su tenisice brenda Veja koje je nosila i prije dvije godine. U svojoj garderobi ima model Esplar ukrašen slovom V i detaljem na peti zlaćane nijanse decentnog metalik sjaja, dok je njezina šogorica Meghan Markle tijekom kraljevske turneje u Australiji 2018. godine nosila bijeli model V-10 s crnim logom.

Ljepotica sa zadarske špice u tenisicama koje su osvojile i Catherine Middleton Tenisice brenda Veja na zadarskoj špici Mlada dama sa zadarske špice u tenisicama francuskog brenda Veja Catherine Middleton u tenisicama Esplar brenda Veja +1 Tenisice Esplar brenda Veja

Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari Catherine Middleton Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke Princ i princeza od Walesa na krunidbi +0 Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini i omiljenim štiklama na uskrsnoj misi 2023.

Tenisice francuskog brenda Veja, prvog u potpunosti održivog brenda tenisica, nosi i bivša hrvatska košarkašica Antonija Mišura Sandrić, a često ih vidimo i u street style kombinacijama na hrvatskim ulicama.

Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 1 Street stylerica iz Zagreba u tenisicama brenda Veja (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju