Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je Prirodoslovni muzej u Londonu kako bi saznala više o inicijativi pod nazivom "Urban Nature Project". U sklopu ovog projekta vrtovi Prirodoslovnog muzeja transformirat će se u istraživačke centre.

U njima će se nalaziti učionice na otvorenom i laboratoriji u kojima će se održavati razni znanstveni i edukativni programi za djecu i mlade diljem zemlje. Projektom Prirodoslovni muzej želi potaknuti ljude da se ponovno povežu s prirodom i pronađu praktična rješenja za zaštitu budućnosti našeg planeta.

Catherine je iskoristila priliku i za druženje s učenicima lokalnih škola s kojima je poslušala i kratko predavanje o paucima, a potom je s njima podijelila med koji kraljevska obitelj sama radi na svom imanju u Norfolku.

S obzirom na vrlo ležernu prirodu ovog posjeta, vojvotkinja je očekivano odjenula i ležernu kombinaciju. Traperice brenda & Other Stories kombinirala je s bijelom majicom i strukiranim cargo blejzerom modne kuće Chloe u lijepoj ružičastoj nijansi.

Na nogama je imala tenisice francuskog brenda Veja osnovanog 2005. godine. Veja je prvi u potpunosti održiv brend tenisica. Za proizvodnju svojih modela koriste organski pamuk iz Brazila i Perua koji nabavljaju direktno od malih lokalnih proizvođača, a potplate izrađuju od takozvane divlje gume koja raste na drveću u Amazoni i reciklirane gume.

Njihov ekološki pristup proizvodnji i minimalistički dizajn svidio se mnogim slavnim damama, a među njima je i Meghan Markle. Ona je njihove tenisice nosila 2018. godine tijekom kraljevske turneje u Australiji.

Za vožnju po luci u Sydneyju odabrala je klasičan bijeli model V-10 s crnim logom i kombinirala ga s crnim trapericama i vodootpornom jaknom.

I dok model koji ima Meghan djeluje klasično sportski, Catherine se pak svidio model pod nazivom Esplar sa zlatnim logom koji zbog dodatka ove boje izgleda malo nježnije.