Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je Prirodoslovni muzej u Londonu kako bi saznala više o inicijativi pod nazivom "Urban Nature Project". U sklopu ovog projekta vrtovi Prirodoslovnog muzeja transformirat će se u istraživačke centre.

Galerija Catherine Middleton u londonskom Prirodoslovnom muzeju Catherine Middleton u londonskom Prirodoslovnom muzeju Catherine Middleton +5 Meghan Markle u tenisicama brenda Veja

U njima će se nalaziti učionice na otvorenom i laboratoriji u kojima će se održavati razni znanstveni i edukativni programi za djecu i mlade diljem zemlje. Projektom Prirodoslovni muzej želi potaknuti ljude da se ponovno povežu s prirodom i pronađu praktična rješenja za zaštitu budućnosti našeg planeta.

Catherine Middleton u londonskom Prirodoslovnom muzeju Catherine Middleton u londonskom Prirodoslovnom muzeju (Foto: Afp)

Catherine je iskoristila priliku i za druženje s učenicima lokalnih škola s kojima je poslušala i kratko predavanje o paucima, a potom je s njima podijelila med koji kraljevska obitelj sama radi na svom imanju u Norfolku.

S obzirom na vrlo ležernu prirodu ovog posjeta, vojvotkinja je očekivano odjenula i ležernu kombinaciju. Traperice brenda & Other Stories kombinirala je s bijelom majicom i strukiranim cargo blejzerom modne kuće Chloe u lijepoj ružičastoj nijansi.

Catherine Middleton u tenisicama brenda Veja Catherine Middleton u tenisicama brenda Veja (Foto: Profimedia)

Na nogama je imala tenisice francuskog brenda Veja osnovanog 2005. godine. Veja je prvi u potpunosti održiv brend tenisica. Za proizvodnju svojih modela koriste organski pamuk iz Brazila i Perua koji nabavljaju direktno od malih lokalnih proizvođača, a potplate izrađuju od takozvane divlje gume koja raste na drveću u Amazoni i reciklirane gume.

Meghan Markle u tenisicama brenda Veja Meghan Markle u tenisicama brenda Veja (Foto: Profimedia)

Njihov ekološki pristup proizvodnji i minimalistički dizajn svidio se mnogim slavnim damama, a među njima je i Meghan Markle. Ona je njihove tenisice nosila 2018. godine tijekom kraljevske turneje u Australiji.

Meghan Markle nosi model V-10 Meghan Markle nosi model V-10 (Foto: Veja)

Za vožnju po luci u Sydneyju odabrala je klasičan bijeli model V-10 s crnim logom i kombinirala ga s crnim trapericama i vodootpornom jaknom.

I dok model koji ima Meghan djeluje klasično sportski, Catherine se pak svidio model pod nazivom Esplar sa zlatnim logom koji zbog dodatka ove boje izgleda malo nježnije.

Catherine Middleton nosi model Esplar Catherine Middleton nosi model Esplar (Foto: Veja)

Ankete

(8739) Više mi se sviđa model koji nosi...

rezultati povratak glasova4156
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju