Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas bili su gosti na britanskom Formula 1 Grand Prixu održanom u Londonu. Slavni bračni par fotografiran je po dolasku u zračnu luku, a kako je u Londonu trenutno vrlo ugodnih 18 stupnjeva, odabrali su i prikladnu odjeću i obuću.

Galerija

Nama je po ovim vrućinama trenutno nezamislivo nositi gležnjače, no vrijeme u Londonu idealno je za jesensku obuću. Tako je i Catherine Zeta-Jones za dolazak na Formulu 1 Grand Prix odabrala crne kožnate gležnjače s debljom visokom petom.

Catherine Zeta-Jones u gležnjačama na visoku petu - 1 Foto: Profimedia

Gležnjače imaju tanki potplat i patentni zatvarač za kopčanje s unutarnje strane te sjajno idu uz crne skinny hlače. Glumica je kombinaciju upotpunila elegantnim crnim sakoom, a čitav outfit potpisuje francuska modna kuća Chanel.

Catherine Zeta-Jones u gležnjačama na visoku petu - 3 Foto: Profimedia

Još malo Chanelove besprijekorne elegancije Catherine je dodala s klasičnim modelom torbe te francuske kuće u crnoj boji, s metalnim lance za nošenje preko ramena ili tijela. Francuska kapa stajlingu Catherine Zeta-Jones dala je dodatan šarm.

Večer prije glumica je sa suprugom Michaelom Douglasom večerala u londonskom restoranu Zuma te je također nosila jednostavnu crnu kombinaciju upotpunjenu sivim kariranim sakoom.

Catherine Zeta-Jones u gležnjačama na visoku petu - 6 Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones: Omiljeni model traperica kojima su tenisice s punom petom top par

Catherine Zeta-Jones pokazala je kako nositi životinjski uzorak, a da se ne pretjera