Catherine Zeta-Jones i njezin suprug Michael Douglas proveli su lijepo popodne u dvoje te su otišli na ručak u jedan talijanski restoran u Santa Barbari. Fotografi su slavni bračni par ulovili na dolasku u restoran, a ljubitelje mode naročito je zanimala modna kombinacija slavne oskarovke.

Galerija Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash - 5 Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash - 1 Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash - 6 +4 Catherine Zeta-Jones nosi tenisice na putu petu brenda Ash

Za odlazak na ručak u restoran Catherine Zeta-Jones odabrala je klasičnu kombinaciju sačinjenu od plavih traperica trapez kroja i kratkog crnog kaputa u stilu sakoa. Mali odmak od klasike glumica je postigla s crnim tenisicama s gumenim detaljima bijele boje koje potpisuje brend Ash.

Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash - 6 Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash (Foto: Profimedia)

Catherine nosi visoki model u čijem se dizajnu ističu efektni remenčići i visoka puna peta. Trapezice su model hlača koji lijepo izdužuje figuru i čini je vitkijom, a u kombinaciji s tenisicama na petu taj efekt je još izraženiji.

Inače, brend Ash su 2000. godine osnovali francuski dizajner cipela Patrick Ithier i talijanski poduzetnik Leonello Calvani. Besprijekorne izrade i inovativnih kreacija, Ash je prvenstveno poznat po obući, a u svom dizajnu brend kombinira francuski štih s dizajnom talijanskog nasljeđa.

Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash - 3 Catherine Zeta-Jones nosi tenisice na putu petu brenda Ash (Foto: www.ashfootwear.co.uk)

Dašak luksuza svom stajlingu Catherine je dodala s crnom ručnom torbom modne kuće Chanel, ukrašenom s logom te francuske kuće, a nosila je i zgodan model kape zvan baker boy u sivoj boji. Upečatljiva zlatna ogrlica sa sitnim kuglicama, uz još nekoliko komada nakita, te crne sunčane naočale dale su završni dodir modnoj kombinaciji Catherine Zete-Jones.

Catherine Zeta-Jones u trapericama na trapez i tenisicama s punom petom brenda Ash - 1 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas otišli su na ručak u restoran u Santa Barbari (Foto: Profimedia)

Catherine Zeta-Jones pokazala je kako nositi životinjski uzorak, a da se ne pretjera Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom +0 Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom

Haljina stara 18 godina koja Catherine Zeta-Jones stoji bolje nego upola mlađoj kolegici Catherine Zeta-Jones u ljubičastoj haljini modne kuće Ungaro Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 7 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 4 +7 Catherine Zeta-Jones u maksi haljini na odmoru u Italiji - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju