U svijetu ljepote, gdje se trendovi brzo mijenjaju, jedan proizvod posljednjih mjeseci dominira društvenim mrežama — Catrice Drunk'n Diamonds Plumping Balzam za usne 050 Bury Me In Rubies.

Taj tamno crveni balzam osvojio je srca mnogih korisnica, a njegova popularnost neprestano raste.

Balzam za usne odlikuje se ne samo svojom privlačnom nijansom već i blistavim završetkom koji osiguravaju svjetlucave čestice slične dijamantima. Osim estetskog efekta, proizvod nudi i plumping-učinak, odnosno usne izgledaju punije i sočnije.  

Korisnice hvale i njegovu njegujuću formulu, koja je obogaćena vitaminom E i maslacem od manga. Ti sastojci osiguravaju duboku hidraciju i mekoću, što je posebno važno tijekom hladnijih mjeseci.

Balzam se može koristiti samostalno ili preko drugih ruževa za dodatni sjaj, a njegova cijena od 5,30 eura čini ga dostupnim gotovo svima. 

Na društvenim mrežama hashtagovi vezani za taj proizvod brzo su postali popularni, s brojnim influencericama koje dijele svoje iskustvo s tim ružem.

Catrice Drunk'n Diamonds Plumping Balzam za usne Foto: Internetska stranica proizvođača

Čini se da Catrice Drunk'n Diamonds Plumping Balzam za usne neće uskoro izići iz mode - njegova kombinacija privlačne boje, blistavog završetka i njegujuće formule čini ga pravim hitom među ljubiteljicama ljepote.

@saramanriquea Este es el Drunk’n Diamonds Plumping Lip Balm tono 050 de Catrice 😍 Dioooosss 💘💘💘💘 #lipbalm #makeup #catrice #balsamolabios #farmatodo #maquillaje #plumpinglipgloss ♬ sonido original - Neel

Radi se o dupliću jednog od najpoznatijih ruževa na svijetu. Riječ je o ružu Black Honey brenda Clinique, koji je prvi put nastao sada već davne 1971.

Ovo su ruževi koje vole slavne dame, lako je moguće da neki od njih i sami koristite

Klasici kojima se uvijek vraćamo: 10 kultnih ruževa za usne koji pristaju svima