Kraj prošle godine iskoristili smo kao priliku da se prisjetimo novih parfema koji su nas oduševili u 2023. godini.

Galerija

Vama smo dali zadatak da u našoj anketi među tim novim parfemima odaberete onaj koji vam je najdraži.

Nakon 1444 prikupljenog glasa u trenutku pisanja teksta vrijeme je da proglasimo pobjednika. Najbolji novi parfem prema mišljenju naših čitateljica je Chanelov Chance Eau Fraiche Eau de Parfum. U trenutku pisanja teksta, ovaj parfem osvojio je 25 posto od ukupnog broja glasova.

Chanel Chance Eau Fraiche Foto: Internetska stranica proizvođača

U gornjim notama ovog mirisa koji je kreirao Olivier Polge su citron i aldehidi, u sredini je jasmin dok bazne note čine drvo tikovine i amber. Prilikom kreiranja ovog parfema ideja je bila pojačati intenzitet mrisa, istaknuti osnvne note i mirisu dodati dubinu.

Obožavateljce mirisa kažu da vrijedi svakog centa. Miris opisuju kao blistav, pun, lijep i savršen na koži.

Drugo i treće mjesto najboljih novih mirisa po odabiru naših čitateljica zauzeli su parfemi YSL Libre L'Absolu Platine (18 posto glasova) i Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu (12 posto glasova). 

YSL Libre L'Absolu Platine je cvjetno-jantarni miris koji u gornjim notama ima aldehide, bergamot i mandarinu. U sredini su lavanda, plava lavanda i cvijet naranče, dok bazu čine vanilija i amber. Dame koje su ga već probale kažu da se radi o prekrasnom, otmjenom i kvalitetnom mirisu koji se može nositi svaki dan, ali i u posebnim prigodama.

YSL Libre L'Absolu Platine Foto: PR

Lancomov La Vie Est Belle Iris Absolu je cvjetno-voćno-gurmanski miris koji u gornjim notama ima crni ribizl, smokvu i cvijet naranče. U sredini su cvijet naranče i jasmin, dok bazu čine iris, gurmanski akord i pačuli. Obožavateljice ovog mirisa kažu da je jednostavno - divan. Jedan je od onih moćnih mirisa za koji će vas sigurno netko pitati koji parfem imate na sebi.

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Foto: Internetska stranica proizvođača

Svi parfemi među kojima ste birali vama najbolji miris čekaju vas u galeriji na početku teksta.

Znate one žene koje uvijek mirišu dobro? Ovo su njihove tajne