Kraj prošle godine iskoristili smo kao priliku da se prisjetimo novih parfema koji su nas oduševili u 2023. godini.

Galerija Bočice parfema Chanel Chance Eau Fraiche YSL Libre L'Absolu Platine +8 Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu

Vama smo dali zadatak da u našoj anketi među tim novim parfemima odaberete onaj koji vam je najdraži.

Nakon 1444 prikupljenog glasa u trenutku pisanja teksta vrijeme je da proglasimo pobjednika. Najbolji novi parfem prema mišljenju naših čitateljica je Chanelov Chance Eau Fraiche Eau de Parfum. U trenutku pisanja teksta, ovaj parfem osvojio je 25 posto od ukupnog broja glasova.

Chanel Chance Eau Fraiche Chanel Eau Fraiche Eau de Parfum izašao je u kolovozu 2023. godine (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U gornjim notama ovog mirisa koji je kreirao Olivier Polge su citron i aldehidi, u sredini je jasmin dok bazne note čine drvo tikovine i amber. Prilikom kreiranja ovog parfema ideja je bila pojačati intenzitet mrisa, istaknuti osnvne note i mirisu dodati dubinu.

Obožavateljce mirisa kažu da vrijedi svakog centa. Miris opisuju kao blistav, pun, lijep i savršen na koži.

Drugo i treće mjesto najboljih novih mirisa po odabiru naših čitateljica zauzeli su parfemi YSL Libre L'Absolu Platine (18 posto glasova) i Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu (12 posto glasova). 

YSL Libre L'Absolu Platine je cvjetno-jantarni miris koji u gornjim notama ima aldehide, bergamot i mandarinu. U sredini su lavanda, plava lavanda i cvijet naranče, dok bazu čine vanilija i amber. Dame koje su ga već probale kažu da se radi o prekrasnom, otmjenom i kvalitetnom mirisu koji se može nositi svaki dan, ali i u posebnim prigodama.

YSL Libre L'Absolu Platine YSL Libre L'Absolu Platine (Foto: PR)

Lancomov La Vie Est Belle Iris Absolu je cvjetno-voćno-gurmanski miris koji u gornjim notama ima crni ribizl, smokvu i cvijet naranče. U sredini su cvijet naranče i jasmin, dok bazu čine iris, gurmanski akord i pačuli. Obožavateljice ovog mirisa kažu da je jednostavno - divan. Jedan je od onih moćnih mirisa za koji će vas sigurno netko pitati koji parfem imate na sebi.

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Moj mirisni favorit s ovog popisa je...

glasova:

Svi parfemi među kojima ste birali vama najbolji miris čekaju vas u galeriji na početku teksta.

Znate one žene koje uvijek mirišu dobro? Ovo su njihove tajne Žena nanosi parfem +0 Parfem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju