Charlize Theron s prijateljima je večerala u restoranu A.O.C. u Los Angelesu, a glumici je to bio predah od novog velikog poslovnog projekta. Naime, Charlize je u Burbanku u Kaliforniji otvorila plesni studio The Six Compound, zajedno s plesačima i koreografima Latrinom Bolger-Washington i Tyrellom Washingtonom.

Galerija

Plesni studio s radom počinje 11. srpnja, i to s radionicom za plesače od osam do osamnaest godina. Večer prije otvaranja studija Charlize Theron počastila se izlaskom u restoran s prijateljima, a za večernji izlazak odabrala je sofisticirani stajling s dozom ležernosti.

Charlize Theron u bijelim mokasinama - 5 Foto: Profimedia

Odjevnu kombinaciju složila je od pamučnih bijelih hlača dužine do iznad gležnja uz koje je nosila tamni remen te bijelu majicu preko koje je odjenula elegantni sako oversize kroja, sašiven od svilenkastog materijala sive boje.

Charlize Theron nosi torbu modne kuće Givenchy, model GV3 Foto: Givenchy

Kada je riječ o obući, oskarovka se odlučila za maksimalnu udobnost te je nosila klasične bijele mokasine s crnim potplatom i ravnom petom. Dozu bezvremenskog glamura dodala je s torbom luksuzne francuske modne kuće Givenchy u kombinaciji glatke, lakirane i brušene kože u sivoj i boji burgundca.

Charlize nosi klasičan Givenchyjev model torbe nazvan GV3 koji se ističe svojim sofisticiranim dizajnom i trokutastim oblikom, koji je uvijek u modi.

Charlize Theron u bijelim mokasinama - 4 Foto: Profimedia

Kopirali smo kombinaciju Charlize Theron s trapericama sezone - hoćete li ih vi nositi?

Nakit je spektakl: "Ledeno" oskarovsko izdanje predivne Charlize Theron vjerne Dioru