Dugo smo se radovali proljeću, ali umjesto njega došlo nam je ljeto. Primijeti se to i po odjevnim kombinacijama koje posljednjih nekoliko dana viđamo na ulicama naših gradova, ali i na Instagramu.

Galerija Haljina brenda Marella Chanelovi slingback modeli imaju kultni status Nina Badrić +0 Nina Badrić

Tako je i Nina Badrić podijelila je s pratiteljima fotografije svog novog modnog izdanja. Ljeto u Zagrebu 8. 4. 2024., napisala je u opisu.

Komplimenti su se, kao i uvijek, samo nizali. Sve je predobro s naglaskom na frizuru, jedan je komentar. Dama sa stilom, kaže drugi komentar, a jedna pratiteljica pitala je odakle je Ninina haljina.

Haljina brenda Marella Haljina brenda Marella (Foto: About You)

U pitanju je model pod nazivom Alghero s potpisom brenda Marella. Haljina s raskošnim predimenzioniranim uzorkom lagano je nabrana u struku i ima efekt preklopa, a bočni prorez daje joj dozu senzualnosti.

Predivna Nina haljinu je kombinirala uz kultne sandale modne kuće Chanel koje je već nosila u raznim prigodama. Prema najavama, jedan od najpopularnijih modela obuće za ovu proljetno-ljetnu sezonu bit će slingback modeli s niskom potpeticom ili ravnim potplatama.

Upravo je takve sandale s otvorenom petom i zatvorenim prstima odabrala Nina za ovo izdanje. Chanelovi slingback modeli imaju kultni status, pogotovo varijante s višom potpeticom, ali i modeli s niskom jednako su traženi.

Nina je iz svog modnog arhiva izvukla i predivnu torbu. Poznavateljice Givenchyjevih modela sigurno su odmah prepoznale torbu pod nazivom Pandora Box koja je prije desetak godina bila pravi hit, ali kao što se vidi iz priloženog – nimalo nije izgubila na efektnosti i nosivosti.

Chanelovi slingback modeli imaju kultni status Chanelovi slingback modeli imaju kultni status (Foto: Chanel)

Zgodna dama iz Zagreba u jednima od najpopularnijih salonki svih vremena Chanelove slingback salonke u kolekciji za jesen/zimu 1969./1970. Chanelove kultne salonke 1972. godine Chanelove salonke u kolekciji za proljeće/ljeto 2015. godine +5 Kultne Chanelove salonke s potpeticom od 6,5 centimetara

Šik "gumenjače"? O da, i to je moguće, dokazuju to ova dva izdanja iz Zagreba Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici Chanelove gumene čizme na zagrebačkoj špici Lori Harvey u Chanelovim gumenim čizmama +7 Irina Shayk u Chanelovim gumenim čizmama iz kolekcije za jesen/zimu 2018./2019.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju