Miljenik svjetske glazbene scene, tvorac nekih od neromantičnih pjesama svih vremena, predan suprug i otac – tako bi se u kratkim crtama mogao opisati Ed Sheeran. Povodom njegova koncerta u Zagebu 10. kolovoza, prishetili smo se njegove prekrasne ljubavne priče lišene skandala

Galerija

Ed Sheeran je oduvijek bio vrlo zatvoren kada je riječ o privatnom životu, no ljubavna priča između Eda i njegove supruge Cherry Seaborn vraća vjeru u pravu ljubav.

Cherry Seaborn menadžerica je u jednoj britanskoj tvrtki za financijsko savjetovanje. U njezinoj biografiji dodatno se navodi da je i poduzetnica s iskrenom ljubavlju prema prirodi i brigom za zdravlje planeta.

Tijekom svojih srednjoškolskih i studentskih dana igrala je hokej na travi i bila dio engleske ženske reprezentacije u kojoj je postigla značajne rezultate.

Dok su oboje već imali karijere i ispunjene živote, dogodilo se ono najljepše – ponovni susret i velika ljubav.

Ljubavna priča para datira prije Sheeranove slave i prati desetljeća unatrag od vremena kada su imali samo 11 godina i pohađali istu osnovnu i srednju školu u Suffolku u Engleskoj.

Jako smo sretni i zaljubljeni, a i naše mačke su oduševljene.

Međutim, razdvojili su se kad su otišli na različita sveučilišta, a konačno su se ponovno povezali 2015. Upravo su te godine započeli svoju vezu.

Prema magazinu People, Sheeran i Seaborn započeli su vezu tijekom ljeta 2015., nakon što su prisustvovali zabavi Taylor Swift priređenoj povodom Dana nezavisnosti. Ed je pitao Taylor može li sa sobom dovesti staru prijateljicu iz školskih klupa. Sve ostalo je, kako je rekao i sam Ed, povijest.

Ed Sheeran i Cherry Seaborn Foto: Profimedia

U siječnju 2018. godine Sheeran je u jednom intervjuu otkrio da je svoju sadašnju suprugu zaprosio tijekom božićnih blagdana. Na Instagramu je objavio preslatku fotografiju, uz natpis koji kaže: Imam zaručnicu, i to sam napravio prije Nove godine. Jako smo sretni i zaljubljeni, a i naše mačke su oduševljene.

U siječnju 2019. par je u tajnosti stao pred oltar, a u rujnu iste godine napravili su veliku proslavu za sve svoje prijatelje, kolege i obitelj.

Tijekom snimanja jednog podcastra, Ed je otkrio detalje.
Naše je vjenčanje bilo vrlo malo. Učinili smo to jednog slučajnog dana usred siječnja i zapravo nitko nije znao, nitko nije došao na to. Zapalili smo svijeće, vjenčali se, vratili se, pojeli curry i to je bilo to.

Točno godinu dana nakon vjenčanja Ed je na svome instagramskom profilu objavio dolazak prve kćeri para, Lyre Antarctica Seaborn Sheeran. Uz fotografiju pletene dekice i malenih dječjih čarapa, Sheeran je napisao:

Kratka poruka od mene jer imam neke vijesti koje želim podijeliti s vama... Prošli tjedan, uz pomoć nevjerojatnog liječničkog tima, Cherry je rodila našu prekrasnu i zdravu kćer – Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran. Mi smo potpuno zaljubljeni u nju. I mama i beba su sjajno te se nadamo da možete poštovati našu privatnost u ovom trenutku i da ćemo se vidjeti kada za to dođe vrijeme.

Ed Sheeran i Cherry Seaborn Foto: Profimedia

Dana 19. svibnja 2022. Sheeran je objavio rođenje drugog djeteta, još jedne kćeri koju su nazvali Jupiter. Podijelio je fotografiju, sličnu onoj koju je objavio 2020., pletene dekice i dječjih čarapa uz natpis koji kaže: Želim vas obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo zaljubljeni u nju i činjenicu da smo sada četveročlana obitelj.

Tek je kasnije u javnosti procurila vijest daje Cherry tijekom trudnoće dijagnosticiran karcinom i da se morala podvrgnuti operativnom zahvatu.

Iako je bilo u planu da se ranije porodi, izdržala je do kraja trudnoće bez komplikacija i kasnije se u potpunosti oporavila.

Cherry je njegova muza

Ed je otvoreno govorio o tome kako Cherry inspirira njegovu glazbu.Tijekom godina Sheeran je otkrio različite načine na koje je ona bila muza za neke od njegovih najvećih hitova.

Na primjer, balada Perfect iz 2017. s njegovog trećeg studijskog albuma, Divide, inspirirana je slatkim trenutkom koji je podijelio sa Cherry na zabavi u kući kolege pjevača Jamesa Blunta. Oboje su popili koju čašicu previše, izuli cipele, plesali na travnjaku i potom skočili u bazen, a idućeg je dana Ed shvatio da bi to mogla biti sjajna pjesma. I napisao ju je.

Iako je Ed i dalje vrlo samozatajan kada je riječ o njegovu privatnom životu koji s pravom čuva, preostaje nam vidjeti koje će nove hitove napisati inspiriran svojom voljenom suprugom.

Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 5 Foto: Profimedia
Bruce Springsteen i Patti Scialfa: Brak koji traje 33 godine preživio je i šuškanja o nevjeri