Crveni tepih dodjele nagrada Critics Choice Awards održane u Santa Monici bio je još jedna plejada najglamuroznijih modnih izdanja u svijetu zabave. A jednu do najatraktivnijih haljina nosila je glumica Christina Ricci, izazovnu kreaciju izrađenu od lateksa.

Galerija

Christina Ricci bila je nominirana za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji "Yellowjackets", a za crveni tepih odabrala je toaletu koja bi stilom više pripadala hit-seriji "Wednesday", o mračnoj i ekscentričnoj obitelji Addams. Christina je u filmu "Obitelj Addams" početkom 1990-ih glumila djevojčicu Wednesday, a u istoimenom filmu iz 2022. igrala je Marilyn Thornhill.

Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards - 6 Foto: AFP

Kultna obitelj Addams obilježila je karijeru Christine Ricci pa ne čudi da je glumica za crveni tepih dodjele nagrada Critics Choice Awards odabrala toaletu koja bi oduševila i legendarnu Morticiju. Nosila je crnu haljinu izrađenu od lateksa londonskog brenda Atsuko Kudo, specijaliziranog za izradu odjeće i modnih dodataka od lateksa.

Christina Ricci nosi 'tulipan' haljinu od lateksa brenda Atsuko Kudo Foto: atsukokudo.com

Christina je izgledala spektakularno u modelu večernje haljine nazvanom tulipan jer je kroj gornjeg dijela inspiriran oblikom toga cvijeta. Otvoreni gornji dio dubokog dekoltea prianja usko uz tijelo, dok donji dio ima raspor i dugački šlep.

Uz kreaciju koja odiše gotičkim glamurom glumica je kombinirala lakirane crne štikle s platformom i elegantnu crnu torbicu decentnog dizajna, dok je od nakita odabrala dijamantni komplet sačinjen od deblje narukvice, ogrlice i visećih naušnica.

Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards - 4 Foto: AFP

I štikle su top: Kreacija Jennifer Aniston koja je jednako sjajna kao i mala crna haljina

Koja je bolja? Zvijezde dvaju nagrađivanih filmova u sličnim haljinama s efektnim dodatkom