Crveni tepih dodjele nagrada Critics Choice Awards održane u Santa Monici bio je još jedna plejada najglamuroznijih modnih izdanja u svijetu zabave. A jednu do najatraktivnijih haljina nosila je glumica Christina Ricci, izazovnu kreaciju izrađenu od lateksa.

Galerija Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards - 2 Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards - 1 +5 Christina Ricci u 'tulipan' haljini modne kuće Atsuko Kudo

Christina Ricci bila je nominirana za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji "Yellowjackets", a za crveni tepih odabrala je toaletu koja bi stilom više pripadala hit-seriji "Wednesday", o mračnoj i ekscentričnoj obitelji Addams. Christina je u filmu "Obitelj Addams" početkom 1990-ih glumila djevojčicu Wednesday, a u istoimenom filmu iz 2022. igrala je Marilyn Thornhill.

Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards - 6 Christina Ricci u 'tulipan' haljini modne kuće Atsuko Kudo (Foto: AFP)

Kultna obitelj Addams obilježila je karijeru Christine Ricci pa ne čudi da je glumica za crveni tepih dodjele nagrada Critics Choice Awards odabrala toaletu koja bi oduševila i legendarnu Morticiju. Nosila je crnu haljinu izrađenu od lateksa londonskog brenda Atsuko Kudo, specijaliziranog za izradu odjeće i modnih dodataka od lateksa.

Christina Ricci nosi 'tulipan' haljinu od lateksa brenda Atsuko Kudo Christina Ricci nosi 'tulipan' haljinu od lateksa brenda Atsuko Kudo (Foto: atsukokudo.com)

Christina je izgledala spektakularno u modelu večernje haljine nazvanom tulipan jer je kroj gornjeg dijela inspiriran oblikom toga cvijeta. Otvoreni gornji dio dubokog dekoltea prianja usko uz tijelo, dok donji dio ima raspor i dugački šlep.

Uz kreaciju koja odiše gotičkim glamurom glumica je kombinirala lakirane crne štikle s platformom i elegantnu crnu torbicu decentnog dizajna, dok je od nakita odabrala dijamantni komplet sačinjen od deblje narukvice, ogrlice i visećih naušnica.

Christina Ricci na dodjeli nagrada Critics Choice Awards - 4 Christina Ricci sa suprugom Markom Hamptonom na dodjeli nagrada Critics Choice Awards (Foto: AFP)

I štikle su top: Kreacija Jennifer Aniston koja je jednako sjajna kao i mala crna haljina Jennifer Aniston Glumica u kombinezonu modne kuće Dolce & Gabbana Elegantno izdanje Jennifer Aniston +1 Elegantno izdanje Jennifer Aniston

Koja je bolja? Zvijezde dvaju nagrađivanih filmova u sličnim haljinama s efektnim dodatkom Margot Robbie i Emily Blunt Margot Robbie i Emily Blunt Margot Robbie i Emily Blunt +0 Margot Robbie i Emily Blunt

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju