Robusni oblici, glomazni đonovi i metalni detalji na obući dominiraju ulicama ove sezone. Pripremite se za jesen i zimu u stilu!

Galerija

Napokon je stiglo to godišnje doba puno nijansi smeđe, žute, crvene, bordo. I u prirodi, i u modnim kombinacijama za kojima se okrećemo dok koračamo gradom. To izazovno godišnje doba koje nas budi hladnim jutrima, a popodne okupa u suncu.

Volimo jesen jer traži slojevitost i napokon iz ormara možemo izvući i kratke i dugačke rukave, i balonere i prijelazne jakne, i igrati se modom. Čak nam ni jesenske kiše ne smetaju jer se napokon možemo prošetati u čizmama i gležnjačama. Izmjenjujemo ih s uvijek i posvuda nosivim tenisicama, loafericama, sandalama Mary Jane, salonkama.

Rebel boots - apsolutne vladarice jeseni i zime Foto: Deichmann/PR

Ova sezona, baš kako to i volimo, slavi raznolikost. Ulicama vladaju robusni oblici, glomazni đonovi i suptilni metalik detalji koji otkrivaju vaš stil, ali i samopouzdanje. No ne želimo čizme koje samo privlače izgledom, želimo da su udobne i svestrane i da podnose sve modne kombinacije koje nam padnu na pamet.

Želimo čizme koje ćemo moći kombinirati kada se osjećamo buntovno, ali i ekstravagantno. Kada u grad poželimo u vojničkoj kombinaciji maslinastozelenih cargo-traperica i crne bomber-jakne, ali i u kariranoj suknji i tamnom sakou. U uskim trapericama ili pak romantičnoj haljini.

Robusni oblici, glomazni đonovi i suptilni metalik detalji Foto: Deichmann/PR

Nezamjenjiv i upečatljiv komad obuće koji spaja udobnost i stil

Upravo ono što tražimo su Rebel boots, zvijezde hladnijih dana, nezamjenjiv i upečatljiv komad obuće koji spaja udobnost, stil i svestranost. Podnosi sve modne krikove, od elegantnih do opuštenih kombinacija. Ove jeseni Rebel boots zasjele su na tron i postale pravi must have komad obuće!

Rebel boots - apsolutne vladarice jeseni i zime Foto: Deichmann/PR

Čvrsta i robusna izgleda, s metalik detaljima, u trenu podižu svaku kombinaciju. Dolaze u različitim bojama – od klasične crne i smeđe pa do hrabrijih opcija poput bijele, maslinastozelene ili čak bordo. Za one koje traže ženstveniji izgled tu su modeli s blok-petom, dok su za udobniji i ležerniji stil idealni modeli bez pete. Debeli đonovi i metalni detalji daju blagi grunge i buntovnički štih i baš ih to čini odvažnima. Bez problema se možemo zamisliti u ovim Rebel čizmama s debelim đonom i zipperom sa strane iz trgovine Deichmann.

Ova sezona slavi raznolikost i poziva na igru kontrastima

Ova jesen slavi raznolikost! Foto: Deichmann/PR

Jesen je idealno doba za svakodnevno mijenjanje obuće i stilova. Svi volimo statement čizme, ali nemojmo zaboraviti ni na elegantne čizmice koje daju ženstven izgled, čizme na vezanje za dašak opuštenosti, udobne zimske čizme koje će vas grijati u hladnim danima, ali i naglasiti vaš stil. Kombinirajte ih uz pletiva, mini suknje i maksi haljine. Tko ne bi volio prvi snijeg dočekati u ovim pufastim čizmicama? Priznajte, kad ih vidite, želite da zima stigne što prije!

Tko ne bi volio zimu dočekati u ovim pufastim čizmama? Foto: Deichmann/PR

Ah, tenisice! Taj vječni klasik svakog ormara koji je dobar i za šetnju gradom, i za park, trening, posao. Za dan i noć. Deichmannova nova kolekcija predstavlja bezvremenski cool klasične komade s retro vibrom. Chunky, visoke, niske modele koji će se uklopiti u svaki stil.

Tenisice - klasik svakog ormara Foto: Deichmann/PR

Za izlazak s prijateljicama uskoči u popularne loaferice, jedne od najpraktičnijih i najsvestranijih komada obuće. Ili u cipele u stilu Mary Jane, koje su prepoznatljive po svom jedinstvenom dizajnu s remenčićem preko rista.

Salonke - dašak seksi glamura Foto: Deichmann/PR

Salonke, bilo s kitten ili stiletto petom i šiljastim vrhom dodaju seksi glamur i idealne su za večernji izlazak. Još ako se odlučite za zvijezdu jeseni – bordo boju, nećete ostati nezamijećeni.

Nemojte se bojati eksperimentiranja i odvažnih kombinacija. Jesen je idealno vrijeme za to – da pokažete osobnost, hrabrost, samopouzdanje. Ako vam treba inspiracija, Deichmannova nova kolekcija stoji na usluzi, kako za žene, tako i za muškarce. Čizme, loaferice, salonke, tenisice… Što god da odaberete, sigurno ćete kročiti u hladnije dane s puno stila.


Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Deichmann po najvišim profesionalnim standardima.