U zagrebačkom hotelu Esplanade u četvrtak je održan drugi po redu Beautyfest, najzabavniji festival ljepote koji je još jednom pružio priliku ženama da se posvete sebi i nauče sve o preparativnoj kozmetici, njezi kože i kose te neinvazivnim tretmanima pomlađivanja.

Galerija

Iza nas je večer uzbudljivih aktivnosti, radionica i panela vezanih za najnovije trendove. Pričali smo o trendovima pomlađivanja, skincareu, ženama u beauty businessu, o (peri)menopauzi - i to bez filtera.

Naš festival ljepote nije propustila ni glumica Daria Lorenci Flatz koja je zablistala u izdanju koje ne prolazi neprimjećeno.

Glumica Daria Lorenci Flatz Foto: Zadovoljna.hr

Glumica je nosila haljinu domaćeg modnog brenda Maleza. Ljubičasta, šljokicama prekrivena, midi haljina ima tanke, prozirne naramenice i prati liniju tijela. Iako jednostavnog kroja, haljina je zahvaljujući šljokicama komad stvoren za proslave i glamurozne večeri.

Daria Lorenci Flatz na Beautyfestu - 1 Foto: Zadovoljna.hr


Uz haljinu Daria je nosila i kratko rezano jaknu kratkih rukava koja je napravljena od istog materijala kao i haljina.

Izdanje je upotpunila ružičastom clutch torbicom, a kada je u pitanju obuća, igrala je na sigurno. Odlučila se za nepogrešivi modni klasik, crne salonke s tankom visokom potpeticom koje svakom izdanju donose dodatnu dozu elegancije.

Daria Lorenci Flatz: Senzacionalna "gola" haljina koju su srebrne štikle učinile još boljom

Marko Grubnić: 10 komada koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru