Glumica i dizajnerica Katarina Baban održala je drugu samostalnu reviju svog brenda Lilith. Podršku glumačkoj kolegici i među prvima koji su uživali u novoj kolekciji brenda Lilith bili su Martina Stjepanović, Sementa Rajhard, Daria Lorenzi Flatz, Petra Kurtela, Katarina Madirazza, Ecija Ojdanić, Iskra Jirsak, Petra Kraljev te brojni drugi.

Galerija Daria Lorenci Flatz na reviji Katarine Baban - 3 Daria Lorenci Flatz na reviji Katarine Baban - 1 Daria Lorenci Flatz na reviji Katarine Baban - 2 +17 Daria Lorenci Flatz nosi srebrne sandale brenda Steve Madden

Predstavljena nova ljetna kolekcija brenda Lilith by Katarina Baban sadrži ukupno 24 modela, a materijali koji su korišteni u izradi su svila, brokat, saten i makrame čipka. Također, posebnost ove kolekcije je upravo ta da su određeni komadi unikatni te se ne mogu ponoviti.

Katarina Baban održala je svoju drugu samostalnu reviju - 11 Katarina Baban održala je svoju drugu samostalnu reviju (Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker)

Kolekcijom dominiraju već prepoznatljive pastelne boje brenda bijela, roza i plava, no ovoga puta naći će se i nešto za klasičnije i odvažnije, te su određeni komadi dostupni i u crnoj boji.

Kolekciju smo stvarali tri mjeseca postepeno, radeći do kraja na najsitnijim detaljima. Željela sam s ovom kolekcijom napraviti pomak u odnosu na dosadašnje haljine. Napravili smo naglasak na večernje svečane haljine te se u kolekciji može naći i nekoliko vjenčanica.

Katarina Baban održala je svoju drugu samostalnu reviju - 2 Katarina Baban održala je svoju drugu samostalnu reviju (Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker)

Od lepršavih prozirnih modela, od svile preko satena do makrame čipke u kolekciji se mogu naći razni krojevi među kojima prevladavaju gola leđa, raskošni šlepovi, haljine s plaštevima te duboki prorezi.

Naglasak je kao i uvijek na nezaobilaznoj romantici u svim oblicima, a upravo ta romantika velika mi je inspiracija i neizostavan dio mog rada, otkrila je glumica i dizajnerica Katarina Baban.

Daria Lorenci Flatz na reviji Katarine Baban - 1 Daria Lorenci Flatz nosi 'golu' haljinu koju je za brend Lilith by Katarina Baban dizajnirala glumica Petra Kurtela (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Gošća na reviji održanoj u Zagrebu, glumica Daria Lorenci Flatz izgledala je senzacionalno u prozirnoj haljni koju je za brend Lilith by Katarina Baban kreirala glumica Petra Kurtela. Potpuno prozirna crna haljina dugih rukava i dužine do ispod koljena cijela je posipana srebrnim kamenčićima, a Daria je ispod nosila crni grudnjak u stilu topa i duboke crne gaćice, u stilu vrućih hlačica.

Katarina Baban održala je svoju drugu samostalnu reviju - 5 Ecija Ojdanić, Daria Lorenci Flatz i Petra Kraljev na reviji glumice i dizajnerice Katarine Baban (Foto: Lara Buljubašić, Dora Barker)

"Gola" haljina maksimalno je naglasila besprijekorno fit figuru glumice zagrebačkog HNK, koja je stajling za modnu reviju upotpunila svjetlucavim srebrnim sandalama na visoku tanku potpeticu, s potpisom njujorškog brenda Steve Madden. Iako je model minimalistički, itekako je ženstven i stvoren za partije.

Daria Lorenci Flatz nosi srebrne sandale brenda Steve Madden Daria Lorenci Flatz nosi srebrne sandale brenda Steve Madden (Foto: Steve Madden)

Daria Lorenci Flatz pokazala je i novu frizuru, skraćenu i posvijetljenu kosu koja joj izvrsno pristaje. 

  Daria Lorenci Flatz: Mini haljina s hrvatskim potpisom stvorena za dive Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 1 Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 3 Daria Lorenci Flatz u haljini Diva Diane Viljevac - 2 +0 Haljina Diva u boji senfa Diane Viljevac, 359 eura

Daria Lorenci Flatz: Traperice iz Zare koje tako dobro izgledaju uz štikle Daria Lorenci Flatz na eventu portala zadovoljna.hr Daria Lorenci Flatz u trapericama iz Zare Panelisti na eventu Vrijeme je ZA mene +1 Daria Lorenci Flatz

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju