Jeste li možda poželjele da vaša šminka bude trajna, a vaše obrve, oči i usne i na plaži naglašene? U tom slučaju možete si priuštiti trajni make-up.

I vama nedostaje vremena kako biste se savršeno našminkale? Možda je trajni make-up pravo rješenje.
Dobro napravljen trajni make-up uštedjet će vam mnogo vremena prilikom šminkanja jer nećete morati crtati konture oko očiju ili obrubljivati usne. Njime ćete moći imati uvijek savršeno oblikovane obrve, iako možda niste među onima koje je majka priroda obdarila u tom pogledu.

Riječ je o nekoj vrsti tetovaže 

Trajni make-up vrsta je tetovaže u kojoj je tetovirana samo epiderma. Tetovirane linije s vremenom izblijede, a njihova postojanost razlikuje se od osobe do osobe. „Na to utječe i imunološki sustav osobe i brzina obnavljanja kože,“ kaže visažistica Tania Mendillo. Upravo zato je kod različitih osoba različit broj ponavljanja postupka. Nekima je dovoljan jedan posjet kozmetičkom salonu, a kod nekih je potrebno postupak ponoviti više puta. 

Vjerujte samo iskusnima 

Tetovaže u pravilu ne izrađujemo sami, stoga i izradu trajnog make-upa prepustite stručnjacima. S obzirom na to hoćete li tu vrstu make-upa nositi nekoliko mjeseci ili nekoliko godina, ne isplati se riskirati. „Ako vam trajni make-up napravi netko tko nije stručan, može se dogoditi da vaše lice izgleda previše umjetno,'' dodala je Tania Mendillo.