Na početku ove godine svoje smo čitateljice zamolili da u našoj anketi izaberu prema njihovu mišljenju najbolje odjevenu Hrvaticu. Nadmoćnu pobjedu odnijela je Đurđa Tedeschi.

Galerija

Ni u 2022. godini bivša sutkinja nije razočarala odabirom modnih kombinacija, pa smo se na kraju godine odlučili prisjetiti njezinih sjajnih modnih izdanja u kojima smo uživali proteklih 12 mjeseci.

Đurđa Tedeschi već je godinama prava street style zvijezda koja svojim modnim kombinacijama plijeni pozornost gdje god da se pojavi. Jednako je upečatljiva tijekom šetnji Stradunom i na crvenom tepihu.

Njezin stil ima vojsku obožavateljica jer odskače od prosjeka, drugačiji je i unikatan. Đurđa Tedeschi u javnosti se redovito pojavljuje u kombinacijama zbog kojih svi drugi padaju u drugi plan.

Dogodilo se to i nedavno kada se na dodjeli nagrada Elle Style Awards pojavila u haljini modne kuće Mugler. Odabrala je vrlo naborani model u kojem se crna boja efektno spaja sa zemljanim nijansama, a prošiveni detalji čine haljinu još zanimljivijom.

Đurđa Tedeschi Foto: Marko Prpic/Pixsell

Da s razlogom nosi titulu najbolje odjevene Hrvatice po odabiru naših čitateljica, potvrdila je i kada se pojavila na otvorenju izložbe "Istina" fotografkinje Mare Bratoš u srpnju ove godine.

Odjenula je svijetloplavu haljinu sašivenu od materijala koji podsjeća na gazu. Lepršavu maksi haljinu s pojasom oko struka uparila je sa sandalama retro dizajna u jarko plavoj boji, s tankom potpeticom.

Đurđa Tedeschi Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

U ožujku ove godine upravo je izborom cipela oduševila modne sladokusce. Na crveni tepih stigla je u sjajnoj crnoj haljini koju je uparila sa sandalama modne kuće Alaïa. Odabrala je proslavljeni model "Bombe" u nijansi crvene koja nosi naziv "Reflex Red".

10 najboljih izdanja sa zagrebačke špice u 2022. godini

Radi se o cipelama koje bi u svoj ormar rado pospremile brojne žene, a vjerujemo da biste u svojoj garderobi voljeli vidjeti i komade koje je u 2022. godini tako dobro nosila Đurđa Tedeschi.

Njezinih sedam sjajnih izdanja možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta.

Đurđa Tedeschi Foto: Marko Lukunic/Pixsell