Tekstovi o street style kombinacijama tradicionalno su među najčitanijim na našem portalu. S obzirom na to da volite analizirati modna izdanja domaćih ljubiteljica mode, odlučili smo napraviti malu retrospektivu najboljih ovogodišnjih street style izdanja.

Galerija Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj +29 Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji

Početkom godine Burbuqe Binaj osvojila vas je svojom colorblock kombinacijom. Ona je u svom izdanju spojila zelenu, žutu i narančastu te vas oduševila pravim vatrometom boja kojima se suprotstavila crna suknja.

Street style izdanje Burbuqe Binaj Street style izdanje Burbuqe Binaj (Foto: Slaven Janđel)

Naš fotograf snimio je i poznate dame na zagrebačkoj špici, a među njima je bila i Domenica Žuvela. Lijepa pjevačica izgledala je fantastično u domišljatoj kombinaciji u kojoj se našlo mjesta i za efektne traperice na vezanje i za sako posuđen iz muškog ormara.

Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji Domenica u fantastičnoj street style kombinaciji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Vlatka Pokos zavladala je zagrebačkom špicom u kombinaciji punoj modnih klasika. Bazu njezine odjevne kombinacije sačinjavali su odjevni komadi u crnoj boji koje je nadogradila odličnim sakoom. Izdanje je zaokružila čizmama s potpisom Jimmyja Chooa i kultnom torbicom Lady Dior.

Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Pjevačica Franka Batelić još jednom je dokazala da nema stila koji ne može isfurati. Zagrebom je prošetala u upečatljivim tregericama brenda Washington Dee-Cee, a ljubiteljicama torbi za oko je zapeo legendarni Fendijev model Baguette koji je proslavila Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad.

Street style izdanje Franke Batelić Street style izdanje Franke Batelić (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Jedna predivna brineta u lipnju nam je demonstrirala neopisivu lakoću ljetnog odijevanja te pritom izgledala kao milijun dolara u haljini za 134 kune.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Vrelim zagrebačkim asfaltom usred kolovoza projurila je i kul skejterica u ležernom i udobnom ljetnom izdanju.

Street style iz centra Zagreba - 5 Street style iz centra Zagreba - 5 (Foto: Slaven Janđel)

U rujnu smo otvorili sezonu balonera s kombinacijom mlade dame koja nam je još jednom dokazala da svevremenski bež model jednostavno nema konkurenciju u jesenskim kombinacijama.

Street style izdanja iz centra Zagreba - 3 Street style izdanja iz centra Zagreba - 3 (Foto: Slaven Janđel)

Odijela nisu često prizor na špici, pogotovo ne efektni karirani modeli poput ovog koje je jedna dama odjenula u kombinaciji s popularnim Zarinim štiklama.

Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice Damsko street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Ubojit modni dodatak pokazala nam je ova predivna mlada dama. Remen ukrašen kopčom u obliku pištolja savršeno se uklopio u ovu casual chic kombinaciju.

Šik street style izdanje sa zagrebačke špice Šik street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

U sezonu kaputa uvela nas je plavokosa ljepotica. Njezin zeleni model od ide ukorak s trendom kožnatih kaputa koji je posljednjih sezona zavladao modnim pistama.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju