Glazbena diva Doris Dragović održala je koncert u prepunoj pulskoj Areni.

Galerija

Arena je to u kojoj je održala svoj prvi solistički koncert, a proteklog je vikenda publici priredila još jednu nezaboravnu večer pod zvjezdanim nebom.

Osim glasom i elegantnom pojavom, Doris je sve prisutne impresionirala i efektnim modnim izdanjem. Baš kao što pulska Arena stoji uz bok Koloseju i drugim svjetskim amfiteatrima, tako bi i Doris u ovoj odjevnoj kombinaciji mogla stati uz bok antičkim božicama.

Doris Dragović u pulskoj Areni Foto: Goran Sebelic/Cropix

Za ovu je priliku odjenula elegantnu bijelu haljinu nalik togama kakve su nosili u Antičkom Rimu. 

Maksi haljina ravnog kroja pratila je liniju njezina tijela, a sa stražnje je strane ukrašena elegantnim plaštem. Posebno je efektna u prednjem dijelu, zbog topa koji djeluje kao da je sačinjen od zgužvanog zlata, a haljinu potpisuje dizajnerica Anamarija Asanović. 

Ovakvo smo izdanje odabrali zbog ambijenta. Radi se o lepršavoj haljini u stilu toge. Ima otvor za glavu i nabranu draperiju, a posebna je zbog zlatnog štita. On je nastao tako da smo materijal umočili u epoksi. 

Tako da je Doris na nastupu u Puli bila i božica i ratnica, baš kao što je i svaka žena. Ovom smo kombinacijom htjeli naglasiti tu žensku snagu, otkrila nam je dizajnerica Anamarija Asanović. 

Doris Dragović u pulskoj Areni Foto: Goran Sebelic/Cropix

Detalji uvijek čine razliku, a Doris je svoje modno izdanje zaokružila zlatnim nakitom, od kojega su se posebno isticale široke zlatne narukvice, također inspirirane starom rimskom kulturom.

Umjesto cipela na visoku petu, glazbena je diva obula ravne sandale u tipu rimljanki koje su se odlično uklopile u cijeli nastup, baš kao i elegantna, ali razbarušena punđa kakvu mnoge žele vole nositi ljeti.

Doris Dragović u pulskoj Areni Foto: Goran Sebelic/Cropix

Ave, Doris! Veličanstvena haljina stvorena za žene koje volimo zvati kraljicama