Doris Dragović svojim nastupom i pjesmom "Koplje ljubavi" zatvorila je još jedne Melodije Jadrana održane u Galeriji Meštrović u Splitu. Doris je nastupila u finalnoj večeri u kojoj su predstavljene nove pjesme, najavljene kao hitovi ovoga ljeta.

Galerija Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana - 5 Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana - 8 Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana - 6 +4 Doris Dragović i Anamarija Asanović na Melodijama Jadrana u Splitu

Finalnu večer trodnevne glazbene manifestacije Melodije Jadrana Doris Dragović uveličala je svojim nastupom, a legendarna glazbenica izgledala je veličanstveno u ljubičastoj kreaciji s potpisom dizajnerice Anamarije Asanović, čiji dizajn Doris često bira za nastupe.

Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana - 4 Doris Dragović u veličanstvenoj haljini s potpisom Anamarije Asanović (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Ovoga puta pjevačica je nosila svečanu dugačku haljinu, stvorenu za kraljice poput Doris, koju možemo nazvati kraljicom domaće estrade. Haljina prekrasne nijanse ljubičaste boje dolazi bez naramenica i ima nabrani dekolte te se od grudi širi u kroj od raskošne količine materijala koji lijepo pada.

Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana - 3 Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana u Splitu (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Impresivna kreacija upotpunjena je dugačkim plaštem iste boje, koji je na predjelu ramena i oko vrata bogato ukrašen srebrnim aplikacijama.

Prelijepa Doris stajling za zatvaranje Melodija Jadrana podigla je naušnicama sa svjetlucavim kamenom u obliku suze i nanizanim narukvicama, dok je od obuće odabrala sandale boje kože.

Doris Dragović u haljini Anamarije Asanović na Melodijama Jadrana - 2 Doris Dragović i Anamarija Asanović na Melodijama Jadrana u Splitu (Foto: Sasa Buric/Cropix)

To je diva! Divna haljina Doris Dragović za nezaboravan spektakl u Areni Zagreb Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 6 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 1 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 4 +5 Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb - 7

I boja i kroj su top! Doris Dragović u haljini koja tako lijepo laska ženskoj figuri Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 4 Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 5 Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 1 +3 Doris Dragović u ružičastoj haljini na koncertu u Bjelovaru - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju