Gotovo tri četvrtine žena najmanje jednom u životu proživljava neugodne simptome gljivične ili bakterijske infekcije intimnog područja.

Svrbež, peckanje, blago oticanje i bol glavni su znakovi i simptomi tih infekcija, čiji je uzročnik u većini slučajeva gljivica Candida. No, njihovoj pojavi mogu pridonijeti i uporaba antibiotika, pad imuniteta, hormonalne promjene u trudnoći i stres .

Zahvaljujući GYNOFITU, žene se sada mogu riješiti tih neugodnih simptoma bez recepta - na nježan, elegantan i djelotvoran način.

GYNOFIT je vodeći europski preparat koji na potpuno prirodan i iznimno djelotvoran način rješava najčešće zdravstvene probleme intimnog područja – gljivične i bakterijske infekcije te vaginalnu suhoću prisutnu kod svake druge žene u menopauzi.

PR Foto: Oktal Pharma

Proizveden u suradnji s ginekolozima u Švicarskoj, GYNOFIT se probio u sam vrh europskog tržišta svojom klinički dokazanom učinkovitošću – infekcije se potpuno povlače u roku od šest dana kod više od 90 posto žena.

GYNOFIT® gel za rodnicu s laktatnom kiselinom je iznimno učinkovit proizvod na bazi mliječne kiseline, koji predstavlja jedinstveni spoj tri ključna čimbenika – učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene. GYNOFIT® gel za ovlaživanje rodnice održava optimalnu vlažnost intimnog područja. GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice je potpuno siguran za primjenu tijekom trudnoće i dojenja, a svaki jednokratni aplikator posebno je pakiran što ga čini higijenski sigurnim i praktičnim bez obzira gdje se nalazite.

GYNOFIT je dostupan u svim ljekarnama i na web shopu www.webljekarna.vasezdravlje.com. Više možete saznati na www.gynofit.hr.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.