Gotovo tri četvrtine žena najmanje jednom u životu proživljava neugodne simptome gljivičnih ili bakterijskih infekcija intimnog područja.

 

Učestali svrbež, iritantno peckanje i bolno oticanje glavni su znakovi tih infekcija čiji je uzročnik u većini slučajeva gljivica Candida, ali i korištenje antibiotika, pad imuniteta, trudnoća te stres.

Zahvaljujući Gynofitu žene se sada tih neugodnih simptoma mogu riješiti bez recepta – na nježan, elegantan i djelotvoran način.

PR
PR

Gynofit je vodeći europski preparat koji na potpuno prirodan i iznimno djelotvoran način rješava najčešće zdravstvene probleme intimnog područja – gljivične i bakterijske infekcije te vaginalnu suhoću prisutnu kod svake druge žene koja je ušla u menopauzu.

Proizveden u Švicarskoj u suradnji s ginekolozima, Gynofit se etablirao na vrhu eurpskog tržišta svojom klinički dokazanom učinkovitošću – infekcije se potpuno povlače u roku od 6 dana kod više 90 posto žena.

Ovaj preparat na bazi mliječne kiseline jedinstven je spoj triju ključnih faktora koja su najvažnija za svaku ženu – učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene.

PR
PR

Gynofit je potpuno siguran za primjenu tijekom trudnoće i dojenja, a svaki jednokratni aplikator posebno je pakiran, što ga čini higijenski sigurnim i praktičnim bez obzira na to gdje se nalazite.

Gynofit je dostupan u svim ljekarnama, a više možete saznati i na gynofit.hr.

Distributer : Oktal pharma d.o.o.