Eva Longoria uživa na odmoru sa suprugom i sinčićem u sunčanoj Marbelli u Španjolskoj, a vrijeme krati klasičnim ljetnim aktivnostima poput kupanja i sunčanja.

Galerija

Eva Longoria snimljena je na plaži u Marbelli u upečatljivoj ljetnoj kombinaciji kojom je dominirao kupaći kostim u jarkoj žutoj boji koja sjajno naglašava preplanulu put.

Američka glumica i redateljica povjerenje je povjerila australskom luksuznom brendu Myra Swim poznatom po minimalističkim i jednostavnima kupaćim kostimima te nosi njihov stariji model iz 2020. godine.

Myra Swim, model Dias prodavao se po cijeni od oko 150 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Točnije nosi jednodijelni model Dias s dubokim V izrezom koji ne pruža mnogo potpore, te bolje pristaje damama manjih grudi.

Na ljeto 2020. godine o njemu je i u superlativima govorio i američki magazin Vogue koji ga je prozvao bezvremenskim kupaćim kostimom koji će se rado nositi u sezonama koji dolaze.

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede

Eva Longoria je kupaći kostim sparila s predimenzioniranom košuljom u istoj boji, a izdanje zaokružila s japankama u boji kože, sunčanim naočalama i nekoliko decentnih komada zlatnog nakita.

Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 1 Foto: Profimedia