Eva Longoria uživa na odmoru sa suprugom i sinčićem u sunčanoj Marbelli u Španjolskoj, a vrijeme krati klasičnim ljetnim aktivnostima poput kupanja i sunčanja.

Galerija Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 4 Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 2 Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 3 +1 Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 1

Eva Longoria snimljena je na plaži u Marbelli u upečatljivoj ljetnoj kombinaciji kojom je dominirao kupaći kostim u jarkoj žutoj boji koja sjajno naglašava preplanulu put.

Američka glumica i redateljica povjerenje je povjerila australskom luksuznom brendu Myra Swim poznatom po minimalističkim i jednostavnima kupaćim kostimima te nosi njihov stariji model iz 2020. godine.

Myra Swim, model Dias prodavao se po cijeni od oko 150 eura Myra Swim, model Dias prodavao se po cijeni od oko 150 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Točnije nosi jednodijelni model Dias s dubokim V izrezom koji ne pruža mnogo potpore, te bolje pristaje damama manjih grudi.

Na ljeto 2020. godine o njemu je i u superlativima govorio i američki magazin Vogue koji ga je prozvao bezvremenskim kupaćim kostimom koji će se rado nositi u sezonama koji dolaze.

Gore samo blejzer: Zgužvane hulahopke koje nosi Eva Longoria pravi su magnet za poglede Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 5 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 2 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 3 +3 Eva Longoria na reviji Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu - 4

Eva Longoria je kupaći kostim sparila s predimenzioniranom košuljom u istoj boji, a izdanje zaokružila s japankama u boji kože, sunčanim naočalama i nekoliko decentnih komada zlatnog nakita.

Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 1 Eva Longoria u žutom kupaćem kostimu Myra Swim - 1 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju