Za jednu od najljepših hrvatskih misica vrijeme kao da je stalo - Fani Čapalija i dalje je predivna baš kao i 1993. godine kada je osvojila titulu Miss Hrvatske, a potom se na izboru za Miss svijeta plasirala u top 5 finalistica i naposljetku osvojila 4. mjesto na najpopularnijem natjecanju ljepote.

Galerija

Šarmantna Splićanka došla je na predstavljanje nove kolekcije sunčanih naočala brenda IZIPIZI pod nazivom Oversize koje se održalo na prekrasnoj lokaciji, osunčanoj splitskoj Vidilici.

Visoke temperature i jake sunčeve zrake ne tjeraju nas samo na nošenje sunčanih naočala nego i na nošenje što udobnije odjeće.
Komadi koje je Fani odabrala za ovu prigodu definitivno su savršeni za ljeto.

Naime, nosila je kombinaciju brenda A_A iza kojeg stoji splitska dizajnerica Anamarija Asanović.

Fani Čapalija Foto: John Pavlish

Sjajan komplet koji se sastoji od topa na bretele i voluminozne suknje midi kroja s faldama napravljen je od pamuka.

Upravo je pamuk jedan od najprozračnijih materijala i uz lan se smatra i najpopularnijim materijalom u ljetnim danima kada je potražnja za odjećom koja diše očekivano najveća.

Fani Čapalija Foto: John Pavlish

Kada su u pitanju suknje, tijekom vrelih ljetnih mjeseci ne samo da volimo pamučne modele nego preferiramo i one šireg kroja jer su dokazano najudobniji.

Fani je u jednoj suknji dobila sve, udobnost, prozračnost i efektan završni dojam jer je njezin model uistinu poseban zbog masivnog cvjetnog uzorka u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Fani Čapalija Foto: John Pavlish